The Dutch

x

Picfee

Lees hier de klantervaring van Golfclub The Dutch

The Dutch x Picfee

Lees hier de klantervaring van Golfclub The Dutch

picfee x the dutch - logo

Golfclub The Dutch

Een internationaal prestigieuze golfclub, opgericht door 4 ex professionals, welke spelers ontvangt van het hoogste niveau.

Golfbaan The Dutch is ontstaan nadat 4 oud professionele spelers op het idee kwamen om hun ervaringen en krachten te bundelen om zodoende samen de ideale golfbaan te realiseren. In hun 10 jarig bestaan hebben zij een golfbaan ontwikkeld welke tot in perfectie is gerealiseerd.

Deze ontwikkelingen zijn niet onopgemerkt gebleven. Zo heeft golfbaan The Dutch in hun eerste 10-jarig bestaan, het prestigieuze KLM open mogen ontvangen. The Dutch organiseerde van 2016 – 2018 de KLM open als kaart op de European Tour. In deze drie jaren dat het KLM open werd georganiseerd op Golfbaan The Dutch ontvingen zij meer dan 140.000 bezoekers. Door dit ongekende succes is de golfbaan uitgegroeid tot een ongekend succes en is The Dutch niet meer weg te denken uit het Europese landschap van golfbanen.

The Dutch x Picfee - expositie fine art wanddecoratie

 

Golfclub The Dutch x Picfee.

In samenwerking met Golfclub The Dutch brachten we een collectie uit met unieke fine art wanddecoratie. Een collectie van exclusieve beelden welke op verschillende materialen en in verschillende afmetingen zijn gerealiseerd. Van elk item is hebben we een uniek exemplaar beschikbaar gesteld voor de golfclub en haar leden.

Beeldmaker Edwin Vermaas (Approach golf fotografie), creëerde een unieke sleectie beelden van de golfbaan, haar karakteristieke kenmerken en de sfeer. Na een zorgvuldige selectie hebben we in combinatie met ons Hahnemühle fotopapier elk detail tot in de puntjes weten te realiseren.

Met Picfee wanddecoratie creëerde The Dutch golfclub in combinatie met een van onze getalenteerde beeldmakers relatief eenvoudig persoonlijke en hoogwaardige kwaliteit wanddecoratie van hun club, de omgeving, en de sfeer / cultuur.

Hahnemühle fotopapier op dibond in bruine houten baklijsten.

Hahnemühle fotopapier ingelijst in donker bruine houten lijst met 5cm passe partout.

picfee x the dutch - logo

Phil Helsby & Edwin Vermaas

Bijzonder hoge kwaliteit en vakmanschap.

5-sterren kwaliteit!

Wil jij net als Golfclub The Dutch ook unieke wanddecoratie
voor jouw organisatie of persoonlijke ruimte(s)?

Vul dan het onderstaande contactformulier in
en een van onze collega’s neemt contact met je op.

  Exclusieve zakelijke wanddecoratie

  Wanddecoratie voor jouw organisatie, sportclub of publieke ruimtes, bedrijf, kantoor omgeving, de mensen en/of je missie?

  Beeldmakers gaan speciaal voor jou aan de slag en hebben als missie jouw ideale beeld(en) realiseren middels hun kennis en ervaring. Vervolgens verdienen zij dankzij de afname van deze unieke beelden op hoge kwaliteit wanddecoratie een eerlijke vergoeding voor hen aandeel. Zo heb jij unieke wanddecoratie dankzij Picfee en hebben beeldmakers een eerlijke verdiensten. 

   

  De hoogwaardige Hahnemühle fotopapieren en echte houten lijsten die wij aanbieden voor het afdrukken en ophangen van foto’s. Als je van fotografie houdt, weet je hoe belangrijk het is om de beste materialen te gebruiken om je foto’s mee af te drukken en op te hangen. Met onze Hahnemühle fotopapieren en echte houten lijsten kun je ervan verzekerd zijn dat je foto’s er professioneel en indrukwekkend uitzien.

  Laten we eerst het fotopapier bespreken. Hahnemühle is een Duits merk dat al sinds 1829 fotopapieren van topkwaliteit produceert. Hun fotopapieren zijn gemaakt van 100% katoen en zijn geschikt voor inkjetprinters. Dit betekent dat ze een uitstekende kleurechtheid en helderheid hebben, wat betekent dat je foto’s er prachtig uit zullen zien wanneer ze afgedrukt zijn.

  Bovendien zijn de Hahnemühle fotopapieren zeer duurzaam en kunnen ze jarenlang meegaan zonder dat ze vervagen of beschadigd raken. Dit betekent dat je lange tijd kunt genieten van je afgedrukte foto’s zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de kwaliteit ervan.

  Naast het gebruik van hoogwaardig fotopapier, is het ook belangrijk om de juiste lijst te kiezen om je foto’s mee op te hangen. Bij ons kun je kiezen voor echte houten lijsten die speciaal voor ons gemaakt zijn door een professioneel lijstenmaker. Deze lijsten zijn van topkwaliteit en zullen je foto’s een professionele en indrukwekkende uitstraling geven.

  Er zijn veel verschillende stijlen en afmetingen van houten lijsten beschikbaar, dus je kunt altijd een lijst kiezen die perfect past bij je foto’s en de rest van je interieur. Bovendien kun je ook kiezen voor een lijst met een specifiek finish, zoals hoogglans of mat, om de uitstraling van je foto’s nog verder te versterken.

  Wanneer je je foto’s afdrukt met onze Hahnemühle fotopapieren en ze ophangt in een echte houten lijst, kun je er zeker van zijn dat je foto’s er professioneler zijn dan ook veel andere voordelen aan het gebruik van Hahnemühle fotopapieren en echte houten lijsten. Zo zijn onze fotopapieren gecertificeerd volgens de FSC-norm, wat betekent dat ze verantwoordelijk zijn geproduceerd en dat ze bijdragen aan het behoud van bossen. Onze houten lijsten zijn gemaakt van duurzaam hout en zijn volledig recyclebaar, wat betekent dat ze een milieuvriendelijke keuze zijn.

  Al met al zijn Hahnemühle fotopapieren en echte houten lijsten de perfecte combinatie voor het afdrukken en ophangen van je foto’s. Ze zorgen ervoor dat je foto’s er professioneel en indrukwekkend uitzien, terwijl ze tegelijkertijd ook duurzaam en verantwoordelijk zijn geproduceerd. Als je op zoek bent naar de beste materialen om je foto’s mee af te drukken en op te hangen, kijk dan eens naar onze Hahnemühle fotopapieren en echte houten lijsten.