Amsterdam

De hoofdstad van Nederland ook bekend onder de naam Mokum en staat naast de vrijgevige vrouwen, klompen en bloemen bekend om zijn architectuur. Amsterdam is naast de hoofdstad ook de grootste stad van Nederland en telt bijna 900.000 inwoners.

Bekende plekken in Amsterdam zijn; de Amstel, het EI, de in het werelderfgoedlijst benoemde grachtengordel en de Dam. De oude statige panden in combinatie met de moderne infrastructuur leveren ontzettend mooie composities op. Onderstaand vind je een selectie van onze fotografen met hun mooiste shots van Amsterdam.

Kies, klik en stel eenvoudig jouw nieuwe wanddecoratie met een unieke foto van Amsterdam samen. Verkrijgbaar op museum waardige materialen als Museum canvas (4cm), dibond (metaal), acrylglas en in combinatie met Hahnemühle fotopapier of een van onze luxe baklijsten.

Fotocode: 3505
Fotocode: 2989
Fotocode: 2991
Fotocode: 2988

Amsterdam de fotokunst aan uw muur!

Amsterdam, de stad die bekend staat om de mooie grachten, de jordaan, de Amsterdamse grachtenpanden, musea en nog veel meer! De prachtige levendige hoofdstad van Nederland beschikt over vele mooie bezienswaardigheden. Een prachtige poster of schilderij aan de muur van de bekende hollandse stad kan niet ontbreken aan uw muur. Welke spreekt u aan? Een print met kleurrijke tinten van de stad, of juist een zwart wit poster.

Een poster voor in de keuken, of wanddecoratie voor in de slaapkamer? Een prachtige print kan in elke kamer zijn eigen sfeer creëren. Wanddecoratie ideeën opdoen? Download dan ons woon lookbook XXL en doe inspiratie op!

De beeldmakers van Picfee hebben voor u de mooiste beelden vastgelegd van de prachtige stad. Amsterdam is een bijzondere stad die volstaat met mooie herinneringen, gebouwen en veel meer! In de Amsterdamse collectie is er een samenstelling gemaakt van de mooiste Amsterdamse prints voor bij u aan de muur. Misschien heeft u wel mooie herinneringen gemaakt in onze hoofdstad, wat toch ook een wereldstad is. Vele toeristen over de hele wereld trekken in de vakanties toch naar ons kleine landje. Om onze prachtige hoofdstad een bezoek te geven. Neem uw herinneringen van deze stad mee naar huis en geef deze een uniek plekje bij u aan de muur. Een poster of schilderij van bijvoorbeeld de skyline van Amsterdam of juist de prachtige grachtenpanden kunnen de sfeer geven in uw huiskamer. Als echte Amsterdammer of juist een bewonderaar van de stad, kan een poster van Amsterdam bij u thuis niet missen.      

De beste fotokunst kwaliteit voor bij u aan de wand!

Style jouw lege muur met de mooiste prints van Amsterdam. Wilt u de gehele muur een nieuwe touch geven? Of juist een echte eyecatcher als u de kamer binnen komt? Of misschien wel vergaderruimte? Kies dan voor het professionele naadloze airtex behang. Hiermee kunt u de gehele ruimte snel omtoveren tot uw favoriete print. Wilt u liever een echte eyecatcher voor op kantoor, maar niet de gehele muur erin meenemen. Kies dan voor het mooie acrylglas. Hierin ziet u de print tot leven komen en de sfeer creëeren in de ruimte. De reflecties in het glas laten de print tot leven komen. Daarnaast kunt u ook kiezen op uw favoriete print te laten bedrukken op canvas. Een canvas poster is een unieke manier om de print tentoon te stellen. Daarnaast kunt u kiezen bij Picfee uit aluminium wanddecoratie. Deze moderne uitstraling van de print creëert een eigen sfeer van de kunst bij u aan de wand. Bij Picfee bieden wij u de keuze uit vele verschillende professionele soorten materiaal voor uw favoriete print. U kunt naast het gekozen materiaal kiezen voor het gewenste materiaal voor bij u aan de muur. Een formaat van 100 x 150 cm voor een echte eyecatcher, of juist een subtiel formaat van 75 x 50 cm. Bij Picfee hebben we het allemaal. Naast het gewenste formaat kiest u het ophangsysteem, zodat u bij de levering van uw wanddecoratie het gemakkelijk en eenvoudig bij u aan de wand kunt hangen. 

De fotokunst bij Picfee wordt gemaakt door getalenteerde beeldmakers. Bij Picfee streven wij naar een wereld waarin elke fotograaf eerlijk betaald krijgt voor hun unieke kunst. Geef uw lege muur een touch van de mooiste stad in Nederland. Tover de lege muur om met een prachtige print van de skyline van Amsterdam of een andere favoriete plaatje.

Bestel eenvoudig en snel op Picfee.com en dan hangt binnenkort uw favoriete print bij u aan de muur.