Architectuur

Afstammend van de vroeger gebruikte term ”bouwkunst”, welke vandaag de dag een meer esthetische kant heeft, is architectuur in met name technisch opzicht om kunst en wetenschap met elkaar te combineren. De foto’s in deze collectie weergeven niet alleen de architectuur welke is vastgelegd. Daarnaast creeert elke foto ook de architectuur van het frame van de fotograaf. Hierdoor komen prachtige verschillen tot uiting bij foto’s van hetzelfde gebouw of plek.

Bekijk hier een selectie van de architectuur foto’s op Picfee. Een verrijking als wanddecoratie voor thuis in iedere kamer of op kantoor. Verkrijgbaar in verschillende maten en op professionele materialen als Museum canvas, dibond, acrylglas, hahnemühle en al deze materialen zijn te combineren met een luxe houten lijst.

Fotocode: 4219
Fotocode: 4226
Fotocode: 2169
Fotocode: 2079
Fotocode: 1898
Fotocode: 1720

Architectuur als wanddecoratie

Bij architectuur draait het om de kunst van het ontwerpen van gebouwen, objecten, bruggen etc. Dit is waar de fotografen van Picfee op focussen. De mooiste afbeeldingen voor bij u aan de muur. Een grote wanddecoratie van de skyline van Rotterdam of Amsterdam kan de muur omtoveren tot een echte eyecatcher. De mooie erasmusbrug of grachtenpanden in Amsterdam. Bij de collectie van Picfee hebben we het allemaal.

Kies voor een bepaald uniek gebouw, zoals de kubushuizen of het colosseum. Of pak groots uit door iets uit de grote steden te kiezen, zoals New York, Hong Kong, San Francisco of Toronto. Een prachtige wanddecoratie aan de muur van de golden gate bridge of het empire state building gebouw uit New York. Breng deze wanddecoratie tot leven door het op de hoogste kwaliteit te laten bedrukken. Voor een echte eyecatcher in de kamer is acrylglas een aanrader. Hierop ziet u de echte reflectie in het glas en geeft het materiaal een luxe uitstraling. 

Wilt u de wachtkamer van uw kantoorpand of het kantoor zelf een gezellige sfeer geven? Kies voor een mooie architectuur print die uw stad represent of uw favoriete gebouw dat uw inspireert. Zo tovert u de wachtkamer of kantoor om tot een gezellige sfeervolle ruimte.

Bent u opzoek naar iets dat de gehele kamer een sfeer geeft? Dan kunt u gebruik maken van het naadloze airtex behang. De gehele kamer omtoveren tot de skyline van New York City of juist een bijzonder gebouw wat uw aandacht pakt. Door het prachtige behang van Picfee is dit op maat voor uw muur leverbaar. 

Architectuur wanddecoratie past in verschillende soorten woonstijlen. Denk hierbij aan een moderne interieurstijl, maar ook aan landschappelijke woonstijl. Elke architectuur wanddecoratie heeft een unieke betekenis en brengt het mooiste in de afbeelding naar boven. In de industriële woonstijl past een echte eyecatcher voor aan de muur. 

In de categorie architectuur vind je diverse soorten prints. Waaronder: skylines, torens, grachtenpanden, wegen, bruggen, fabrieken, wolkenkrabbers, kerken, molens en nog veel meer! Neem snel een kijkje in de categorie architectuur en kies jouw favoriete print!

Na uw gekozen print kun je kiezen op welk materiaal je deze prachtige print afgedrukt zou willen hebben. Denk hierbij aan canvas, acrylglas, dibond, akoestisch of een geheel behang. Kies ervoor om de print af te maken met een luxe houten baklijst. Kies na het gekozen materiaal het gewenste materiaal voor aan jouw muur. Een grote wanddecoratie als eyecatcher in de keuken, slaapkamer of juist in de woonkamer. Of kies een kleiner formaat voor een final touche. Naar aanleiding van het formaat kunt u het gewenste ophangsysteem kiezen. Hierbij is er per materiaal verschil in de soorten ophangsystemen. Twijfel u tussen bepaalde materialen of formaten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag.