De leukste kinderprints als wanddecoratie!

Breng de kinderkamer tot leven met de unieke kindercollectie van Picfee.

Kies een mooie poster of schilderij voor in de kinderkamer. In de collectie van kinderen bij Picfee vind je wanddecoratie van de meest prachtige dieren, bloemen, auto’s en veel meer! Bij Picfee zijn onze beeldmakers druk bezig geweest om unieke foto’s vast te leggen die perfect staan in de kinderkamer. In deze kindercollectie hebben we de leukste kinderprints met verschillende stijlen bijeengebracht.

Bij Picfee vind je een breed aanbod van unieke posters en schilderijen die voor alle woonstijlen geschikt zijn. Posters met schattige dieren, stoere auto’s of mooie bloemen zijn de perfecte manier om de kinderkamer aan te kleden. Bestel eenvoudig online en snel jouw favoriete posters of schilderijen bij Picfee.com.

Benieuwd wat het beste bij jouw in huis past? Kijk hieronder voor inspiratie.

Fotocode: 9421
Fotocode: 9405
Fotocode: 9404
Fotocode: 9359
Fotocode: 8137
Fotocode: 6981
Fotocode: 6477
Fotocode: 5108
Fotocode: 4290

Bekijk onze andere beelden en vind jouw nieuwe wanddecoratie

Kinderwanddecoratie van Picfee

De kinderwanddecoratie van Picfee zijn prachtig. De collectie bestaat uit meerdere unieke kunst beelden. Zo is er de keuze uit dieren, bloemen, auto’s, mooie kleuren en nog veel meer! Kinderwanddecoratie is niet voor een bepaalde leeftijd! Het is beschikbaar voor iedereen die hun muur wilt aankleden met prachtige schilderijen en posters. In deze unieke kindercollectie van Picfee vind je stoere prints, lieve dieren prints, maar ook echte eyecatchers voor aan de muur.

De beste kwaliteit voor de kinderkamer

Picfee heeft een grote collectie vol met lieve wanddecoratie voor de babykamer en leuke wanddecoratie voor kinderkamers en tienerkamers. Een van de populairste kinderwanddecoratie van Picfee is de Zen Fox van Dick van Duijn. Een schattige foto van een vos, brengt de kinderkamer een lieflijk gevoel. Het perfecte plaatje voor in de baby- en kinderkamer. 

Laat de leukste kinderwanddecoratie afdrukken op airtex behang om de gehele kamer een gezellige uitstraling te geven. Of kies juist voor een mooie grote aluminiumplaat met een luxe baklijst. 

Weten welke wanddecoratie perfect is voor kinderen? Check het op deze pagina!

Van beeldmakers voor jou!

Bij Picfee gaat er een eerlijk bedrag van het verkochte product naar de beeldmaker die de afbeelding van de wanddecoratie heeft gemaakt. Zo zorgen wij ervoor dat de beeldmakers eerlijk beloond worden voor hun mooie en harde werk.

De wanddecoratie van Picfee is beschikbaar in verschillende formaten en op professionele materialen, zoals acrylglas, dibond metaal, fotopapier, canvas etc. Kies ervoor om de kinderwanddecoratie af te maken met een mooie luxe houten lijst. 

Picfee kinderwanddecoratie bestellen!

Bestel eenvoudig en snel jouw schilderij of posters bij Picfee. Volg gemakkelijk de volgende stappen en geniet zo snel mogelijk van jouw kinderwanddecoratie aan de muur. Als eerste stap: kies je favoriete posters of schilderij. Daarna kan er een keuze gemaakt worden uit de verschillende materialen bij Picfee. Acrylglas zorgt voor een real life effect met de reflectie in het glas. Of ga juist voor een poster op canva met een mooie baklijst. Daarnaast is er genoeg keuze, zoals: aluminium, airtex behang, canva, fotopapier en nog veel meer!  Maak daarna de keuze uit de verschillende formaten en ophangsystemen en je bent klaar om te bestellen. 

Ben jij benieuwd welke posters en schilderijen het beste bij jouw aan de muur hangen? Bekijk dan snel de collecties van Picfee en koop jouw favoriete wanddecoratie.