ETEN & DRINKEN collectie

Fotocode: 4293
Fotocode: 3134
Fotocode: 4603
Fotocode: 4604
Fotocode: 7534
Fotocode: 3590
Fotocode: 3112
Fotocode: 5252
Fotocode: 4602
Fotocode: 5167
Fotocode: 3113

Wanddecoratie met unieke beelden van eten & drinken 

Ben je helemaal gek van eten & drinken of heb jij een horeca onderneming zoals een bar, eetcafe, restaurant, supermarkt of zelfs een afhaalchinees? Dan mag een uniek wanddecoratie item niet in jouw kamer(s) ontbreken. In de eten & drinken collectie van Picfee vind jij de mooiste en meest unieke beelden van eten en drinken. Ideaal voor in de keuken, je slaapkamer of op verschillende plekken in je bar, restaurant, pizzeria of waar dan ook. De wanddecoratie van Picfee in combinatie met unieke beelden van eten en drinken is een verrijking van elk elke plek en interieur als jij of jouw bezoeker(s) houden van eten & drinken.

 

Eten & drinken op Canvas

Ben jij helemaal gek van eten en drinken en hou je tegelijkertijd van klassiek en eenvoud? Dan raden we vanuit Picfee jou de canvas materialen aan. Met een hoge kwaliteit canvas van Picfee heb jij een unieke aanwinst van een haarscherp gerecht op jouw muur! Door onze kwaliteit canvas doeken in combinatie met de beste printers leveren we enkel museum kwaliteit canvassen tegen een betaalbare prijs. Kies bijvoorbeeld eenvoudig uit 2 cm of 4,5cm Museum dikte. Daarnaast is het ook mogelijk dat je jouw canvas voorziet van een op maat gemaakte baklijst. 

Eten en drinken op Dibond / Metalen prints

Heb jij jouw favoriete foto van eten & drinken op Picfee gevonden? Dan rest slechts nog de keuze van het materiaal. Elk materiaal heeft zijn eigen karakteristieken. Echter is er in onze optiek maar 1 die voor wat betreft gebruiksgemak echt van alle markten thuis is en dat is dibond / metaal. Deze metalen prints zijn gemakkelijk te onderhouden en kunnen daardoor overal worden gehangen. Daarnaast levert een dibond / metalen print een mat effect waardoor reflecties en eventuele lichtweerkaatsingen niet van toepassing zijn. Kortom een ideale print voor in bars, restaurants maar ook in je woonkamer of kantoor.

Eten & drinken met Acrylglas

Wil jij een unieke eye catcher en ben jij helemaal gek op foto’s van eten & drinken dan raden we je echt aan om te kiezen voor een acryl glazen print. Met een acrylglas print van Picfee ben jij er zeker van dat alle ogen zijn gericht op jouw print. Wil je jouw Acrylglas Picfee print echt speciaal maken? Dan kun je jouw acrylglas wanddecoratie afmaken met een unieke op maat gemaakte houten baklijst. Hiermee creëer je een zwevend effect en jouw haarscherpe acrylglas print. 

Eten en drinken als behang

Ben jij echt helemaal verzot op unieke foto’s van eten & drinken en kan het bij jou niet groot genoeg zijn? Dan raden we je aan om jouw muur te behangen met een naadloos airtex behang van Picfee. Ons hoge kwaliteit naadloos airtex behang zorgt er voor dat elke kamer compleet wordt getransformeerd. En doordat je nooit te maken hebt met banen ben je altijd verzekerd van het feit dat jouw Picfee airtex wanddecoratie er perfect bij hangt. Ideaal voor achter de welkomstbalie, entree hal, bar, restaurant, loods en/of zelfs voor de inrichting van jouw personeelskamer.