Alle beeldmakers

Bekijk hier alle beeldmakers die hun beelden aanbieden via Picfee. Staat jouw beeldmaker er niet tussen, laat het ons weten en wie weet maakt ook hij/zij de stap naar Picfee

Order by

020photographer

020photographer

Mijn naam is Frank van Brenk, als fotograaf bekend onder 020photographer.

Als job werk ik fulltime in de proces industrie en daarnaast ben ik zo veel mogelijk bezig met fotografie.

De naam 020Photographer verraad het waarschijnlijk al, dat ik woonachtig ben in de omgeving van Amsterdam, maar ik fotografeer door het hele land.

Daarbij liggen mijn interesses in Urban, City, Lifestyle fotografie maar ook Landschapes, dieren en natuur fotografeer ik erg graag.

“I’m always looking for new angles, interesting shots and nice views”
@Aster

@Aster

~ Picturing Words & Writing Pictures ~

Een beeld creëren & beschrijven, in de ruimste zin van het woord, was van kinds af aan een passie en heb ik later kunnen toepassen in architectuur, design en fotografie.
De digitale evolutie is hierbij een geschenk en benadrukt een nieuwe wereld van creativiteit.

Mijn slogan is ‘festina lente’ of 'haast u langzaam' en hoop dat deze vorm van fotografie & beeldvorming je kan bekoren.

Ik wens je alvast veel plezier & take care !

Aster.@DFoto

@DFoto

Welkom op mijn shop @DFoto

Mijn naam is Didier de Borle en ben al 50+ jaar actief met fotografie. Sinds maart 2013 ben ik ook digitaal aan de slag met fotograferen en digital art. Ik geef er de voorkeur aan mij voor te stellen als 'beeldmaker' in plaats van als fotograaf.

In deze shop presenteer ik een selectie uit mijn digitale beelden. Wellicht ontdek je iets dat je aanspreekt als print voor aan je muur.

Heb je een speciale wens, wil je meer info of heb je een vraag over een beeld? Neem dan gerust contact op via [email protected]

IK wens je veel plezier op @DFoto.

Met vriendelijke groet,
Didier de Borle
@mytruecolours

@mytruecolours

Als geboren en getogen Rotterdammer, hou ik van stadsfotografie. Ik geniet ook erg van natuurfotografie (landschap en macro). Al mijn foto’s hebben één ding gemeen, en dat is het gebruik van kleur. De juiste weersomstandigheden, uitgebalanceerde composities én de juiste kleurtonen, zorgen voor sfeervolle foto’s.
Ad Jekel

Ad Jekel

Als liefhebber van fotografie vind ik het leuk om mijn foto's hier met jullie te delen. Ik zou het super vinden wanneer een foto van mij bij jou aan de muur komt te hangen. Ik hou van natuur-, architectuur-, landschap-, zonsopkomst/ondergang-, blauwe uurtje- en macrofotografie.