Alle beeldmakers

Bekijk hier alle beeldmakers die hun beelden aanbieden via Picfee. Staat jouw beeldmaker er niet tussen, laat het ons weten en wie weet maakt ook hij/zij de stap naar Picfee

Order by

# 1 Karen Brouwer (KB Design & Photography)

# 1 Karen Brouwer (KB Design & Photography)

Hi! Leuk dat je komt kijken op mijn profiel. Ik ben Karen. Een creatieve (hobby-)fotografe uit het mooie Drenthe. Naast het fotograferen van mensen, ga ik graag de natuur in om foto’s te maken. Het doel is eigenlijk altijd: wat speciaals vast leggen. En soms geef ik er nog mijn eigen creatieve draai aan. Ik hoop dat jullie net zo blij worden van mijn plaatjes, als ik dat doe om ze te maken. Veel plezier met rondkijken!
# Anges van der Logt

# Anges van der Logt

Dutch born female photographer living in Indonesia. In love with travel & landscape photography. Most of her photos from Indonesia and the Netherlands, but some from the rest of the world too. Hope you enjoy them!
# Arjan Sijtsma Photography

# Arjan Sijtsma Photography

Hallo!

Mijn naam is Arjan Sijtsma, geboren en getogen in het prachtige elfsteden stadje Dokkum.

Naast mijn werk als buschauffeur houd ik mij sinds 2017 hobbymatig bezig met fotografie.
Denk daarbij aan landschap, drone, avond- en interieur fotografie. Maar mijn passie ligt toch wel bij het fotograferen van landschappen met een voorkeur voor het Wad.

Hier op Picfee staat een selectie van mijn allermooiste foto's.
Maar neemt u gerust ook een kijkje op mijn social media accounts voor de rest van mijn foto's die via een persoonlijk bericht ook te bestellen zijn.
# Aster W. photography

# Aster W. photography

~ Picturing Words & Writing Pictures ~

Mijn slogan is ‘festina lente’ of 'haast u langzaam' en hoop dat deze vorm van fotografie & beeldvorming je kan bekoren.
Voor afwijkende formaten, speciale wensen of opdrachten kan je mij bereiken via
[email protected]

Ik wens je alvast veel plezier & take care !

Aster W.
Photography & Digital Artwork.

# Audrey Houben Fotografie

# Audrey Houben Fotografie

Hoi! Ik ben Audrey, een doorgeslagen hobbyfotograaf. In het dagelijks leven werk ik parttime als diëtist, maar zodra ik even vrije tijd heb, ben ik met mijn passie bezig. Zoals te zien in mijn aanbod, gaat die passie alle kanten op: ik fotografeer graag landschappen, maar vind het ook heerlijk om thuis bezig te zijn met allerlei creatieve uitspattingen.

Ik ben al een hele poos actief op Instagram en kreeg regelmatig te horen dat het zonde is dat ik verder niets doe met mijn foto's. Dus nu zijn ze onder andere hier te koop!

Kijk op je gemak rond en contacteer mij gerust bij vragen! Dat kan ook rechtstreeks via [email protected]
# Bas Banga Photography

# Bas Banga Photography

Leuk dat u een kijkje neemt tussen mijn foto’s. Ik fotografeer hobbiematig met professionele apparatuur, en u vindt in mijn gallery vooral landschappen, stadsgezichten, natuur, en architectuur. Ik ga op pad in het gouden en blauwe uurtje, voor de mooiste kleuren en het mooiste licht. Ik ben voornamelijk actief op Instagram onder de naam @basbangaphotography, heeft u daar een foto gezien die u aanspreekt, laat het mij dan weten. Ik kan deze voor u op dit platform zetten zodat u hem kunt bestellen in uw gewenste maatvoering en materiaalkeuze. Wat ik erg leuk vind, is om het eindresultaat te zien, een persoonlijk berichtje met een foto van het resultaat aan uw muur wordt zeer gewaardeerd:)
# DutchDroneViews

# DutchDroneViews

Wat leuk dat je een kijkje neemt in mijn foto collectie. Ik ben David een (hobby-)drone fotograaf / videograaf die prachtige landschappen, stadsgezichten, natuur, en architectuur vastlegt vanuit verrassende perspectieven. Ik ben vooral op pad tijdens de ochtenduren en avonduren, wanneer het licht op z’n mooiste is en de kleuren je kunnen verrassen.
Ik ben vooral actief op Instagram onder de naam @Dutchdroneviews. Niet al mijn foto staan op het Picfee platform weergegeven dus mocht er een foto zijn die uw aandacht trekt, laat het mij dan weten. Ik kan deze voor je op het Picfee plaatsen zodat je deze kunt bestellen in elk materiaal naar keuze en elk gewenst formaat. Mocht je het eindresultaat met mij willen delen, dat zou ik echt heel leuk vinden. Stuur mij dan een persoonlijk berichtje met een foto van het resultaat aan uw muur. Dit wordt enorm gewaardeerd.
# Justin Sinner

# Justin Sinner

Mijn naam is Justin Sinner, ben geboren en getogen op het prachtige Nederlandse Waddeneiland Texel. Texel is bij uitstek uitstekend geschikt voor natuurfotografie, alles heb je hier omhanden, de zee, duinen, bossen, dieren en noem maar op!

Ik ben begonnen met fotograferen in 2015 vanuit een depressie, wandelen vond ik maar niets maar met een camera heb je een doel en uitdaging. In 2018 heb ik de stap gezet om volledig door te gaan als ZZP-er en leef nu van fotografie.

Naast natuurfotografie ben ik ook veel bezig met interieurfotografie.

Hier op PicFee staat een selectie van mijn beste werk.
Voor meer foto's kijk gerust op mijn website of 1 van mijn social kanalen.

Fijne dag, Justin Sinner

# Leon Yousif

# Leon Yousif

It's during our darkest moments that we must focus to see the light'

Tijdens een 'duistere' periode van mijn leven, toen ik in Rotterdam woonde, kocht ik mijn eerste DSLR en zag ik het licht!

Ik trok er bijna elke avond en nacht op uit en zo ontdekte ik mijn liefde voor fotografie.

Mijn beelden kenmerken zich vaak door een (strakke) lijnenspel. geometrische figuren/patron en felle kleuren. Maar ik vind het ook leuk om met andere stijlen te experimenteren.

Hopelijk vind je een beeld dat jou verwonderd, zoals het mij ook verwonderde op dat moment!
# Picture Siron

# Picture Siron

Hallo!
Ik ben Siron, een gepassioneerd fotograaf. Ik vind het leuk om foto's te maken die echt een WOW-gevoel geven. De mooiste landschappen, tijdens de tofste condities in een MOODY style.

Fotograferen combineer ik graag met mijn andere hobbies, reizen en hiken, omdat deze drie activiteiten mij het meeste gevoel van vrijheid geven. Vandaar mijn motto “Capturing The Freedom”.

Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt naar mijn foto's. Wie weet staat er iets tussen die je supergraag aan de muur wil hangen in huis of op kantoor.

Neem ook een kijkje op mijn instagram @picture.siron om mijn portfolio te bekijken. Deze kunnen ook besteld worden via de mail.

Voor meer info en vragen, kunt u mij mailen op [email protected]