Alle beeldmakers

Bekijk hier alle beeldmakers die hun beelden aanbieden via Picfee. Staat jouw beeldmaker er niet tussen, laat het ons weten en wie weet maakt ook hij/zij de stap naar Picfee

Order by

" John van de Gazelle "

" John van de Gazelle "

Hoi,

Wat leuk dat je op mijn PicFee webshop een kijkje komt nemen.
Ik ben fotograaf en ik kan er van genieten om buiten in de natuur te zijn en al het moois van klein tot groot te fotograferen.

In mijn landschapsfoto's wil ik je de schoonheid en de stilte van de natuur door mijn ogen laten zien.
Met macro foto's laat ik je deze de schoonheid en stilte van heel dichtbij zien.
Mijn stillevens zijn in een klassieke sfeer maar wel in een modern jasje.

Ik hoop je met mijn werken te kunnen verwonderen of emotioneel te raken. Zodat ook jij kunt genieten van de schoonheid en stilte van onze prachtige natuur.

John van de Gazelle
" Robert van Grinsven "

" Robert van Grinsven "

Mijn naam is Robert van Grinsven, autodidact fotograaf. Ik ben geboren in 1975 in de bosrijke omgeving van Nijmegen. In deze stad heb ik ook mijn vrouw leren kennen en wij zijn daar blijven wonen. Inmiddels ben ik trotse vader van 2 schatten van kinderen; een meisje en een jongen.

Als kleine jongen nam ik mijn camera te pas en te onpas mee als ik op pad ging. Ik weet nog goed hoe ik aan het prutsen was om een wegwerp-camera in mijn klimgordel in België bevestigd te krijgen, voordat ik als 13-jarige de 50m hoge wand beklom.

In de loop van de jaren sindsdien heb ik een schat aan kennis opgebouwd, welke ik inzet om die ene plaat zo vast te leggen zoals ik die in mijn hoofd heb. Ik word met name getrokken door mooie natuur, beelden of momenten die mij raken, dingen om ons heen die mij simpelweg opvallen. Voor mijn fotografie laat ik mij graag inspireren door reizen, mijn vrienden en door collega-fotografen. Ik ben een echte beelddenker, creatief in het creëren van het juiste beeld en enthousiast over de vele facetten van fotografie. Mijn specialisme is werken en spelen met licht, zowel in studio, maar ook op locatie.
# 1 Nick van Meurs

# 1 Nick van Meurs

I am a Dutch travel and landscape photographer Besides color images, I really like to shoot in black & white because it removes any distraction of colors and helps you to focus on the story of an image. On picfee.com you find a selection of my photographs, both in color and in B&W. I hope you enjoy them

If you have any questions, please do not hesitate to contact me through my website www.nickvanmeurs.nl
# Anges van der Logt

# Anges van der Logt

Dutch born female photographer living in Indonesia. In love with travel & landscape photography. Most of her photos from Indonesia and the Netherlands, but some from the rest of the world too. Hope you enjoy them!
# Arjan Sijtsma Photography

# Arjan Sijtsma Photography

Hallo!

Mijn naam is Arjan Sijtsma, geboren en getogen in het prachtige elfsteden stadje Dokkum.

Naast mijn werk als buschauffeur houd ik mij sinds 2017 hobbymatig bezig met fotografie.
Denk daarbij aan landschap, drone, avond- en interieur fotografie. Maar mijn passie ligt toch wel bij het fotograferen van landschappen met een voorkeur voor het Wad.

Hier op Picfee staat een selectie van mijn allermooiste foto's.
Maar neemt u gerust ook een kijkje op mijn social media accounts voor de rest van mijn foto's die via een persoonlijk bericht ook te bestellen zijn.
# Audrey Houben Fotografie

# Audrey Houben Fotografie

Hoi! Ik ben Audrey, een doorgeslagen hobbyfotograaf. In het dagelijks leven werk ik parttime als diëtist, maar zodra ik even vrije tijd heb, ben ik met mijn passie bezig. Zoals te zien in mijn aanbod, gaat die passie alle kanten op: ik fotografeer graag landschappen, maar vind het ook heerlijk om thuis bezig te zijn met allerlei creatieve uitspattingen.

Ik ben al een hele poos actief op Instagram en kreeg regelmatig te horen dat het zonde is dat ik verder niets doe met mijn foto's. Dus nu zijn ze onder andere hier te koop!

Kijk op je gemak rond en contacteer mij gerust bij vragen! Dat kan ook rechtstreeks via [email protected]
# Bas Banga Photography

# Bas Banga Photography

Leuk dat u een kijkje neemt tussen mijn foto’s. Ik fotografeer hobbiematig met professionele apparatuur, en u vindt in mijn gallery vooral landschappen, stadsgezichten, natuur, en architectuur. Ik ga op pad in het gouden en blauwe uurtje, voor de mooiste kleuren en het mooiste licht. Ik ben voornamelijk actief op Instagram onder de naam @basbangaphotography, heeft u daar een foto gezien die u aanspreekt, laat het mij dan weten. Ik kan deze voor u op dit platform zetten zodat u hem kunt bestellen in uw gewenste maatvoering en materiaalkeuze. Wat ik erg leuk vind, is om het eindresultaat te zien, een persoonlijk berichtje met een foto van het resultaat aan uw muur wordt zeer gewaardeerd:)
# Borgo San Bernardo

# Borgo San Bernardo

~ Picturing Words & Writing Pictures ~

Een beeld creëren & beschrijven, in de ruimste zin van het woord, was van kinds af aan een passie en heb ik later kunnen toepassen in architectuur, design en fotografie.
De digitale evolutie is hierbij een geschenk en benadrukt een nieuwe wereld van creativiteit.

Mijn slogan is ‘festina lente’ of 'haast u langzaam' en hoop dat deze vorm van fotografie & beeldvorming je kan bekoren.

Ik wens je alvast veel plezier & take care !# DutchDroneViews

# DutchDroneViews

Wat leuk dat je een kijkje neemt in mijn foto collectie. Ik ben David een (hobby-)drone fotograaf / videograaf die prachtige landschappen, stadsgezichten, natuur, en architectuur vastlegt vanuit verrassende perspectieven. Ik ben vooral op pad tijdens de ochtenduren en avonduren, wanneer het licht op z’n mooiste is en de kleuren je kunnen verrassen.
Ik ben vooral actief op Instagram onder de naam @Dutchdroneviews. Niet al mijn foto staan op het Picfee platform weergegeven dus mocht er een foto zijn die uw aandacht trekt, laat het mij dan weten. Ik kan deze voor je op het Picfee plaatsen zodat je deze kunt bestellen in elk materiaal naar keuze en elk gewenst formaat. Mocht je het eindresultaat met mij willen delen, dat zou ik echt heel leuk vinden. Stuur mij dan een persoonlijk berichtje met een foto van het resultaat aan uw muur. Dit wordt enorm gewaardeerd.
# Justin Sinner

# Justin Sinner

Mijn naam is Justin Sinner, ben geboren en getogen op het prachtige Nederlandse Waddeneiland Texel. Texel is bij uitstek uitstekend geschikt voor natuurfotografie, alles heb je hier omhanden, de zee, duinen, bossen, dieren en noem maar op!

Ik ben begonnen met fotograferen in 2015 vanuit een depressie, wandelen vond ik maar niets maar met een camera heb je een doel en uitdaging. In 2018 heb ik de stap gezet om volledig door te gaan als ZZP-er en leef nu van fotografie.

Naast natuurfotografie ben ik ook veel bezig met interieurfotografie.

Hier op PicFee staat een selectie van mijn beste werk.
Voor meer foto's kijk gerust op mijn website of 1 van mijn social kanalen.

Fijne dag, Justin Sinner