[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Heb jij wel eens de vraag gekregen of je jouw beeldmateriaal ook te koop aanbiedt? Maar heb je geen tijd om dit allemaal zelf te regelen?

Picfee biedt voor jou de ideale oplossing!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Onze service, jouw klanten

Bij Picfee kun jij je bezig houden met wat je leuk vindt, foto’s maken. Wij verzorgen voor jou het drukwerk, de verzending naar de klant en eventueel de vragen nadat de bestelling is afgeleverd. Zo kan jij blijven doen waar je goed in bent en dat doen wij ook.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Jouw foto’s, jouw fee

Alle werken hebben een vaste prijs, zo bepaald de foto of hij populair is en niet de prijs. Voor onze fee vragen wij 15% van de Bruto winstmarge en ontvang jij 85% voor jouw verkochte werk. Dat vinden we bij Picfee wel zo eerlijk.

Voorbeeld: Verkoopprijs – productiekosten = Brutowinst * 85% = jouw fee per verkocht werk

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Jij de vraag, wij de oplossing

Heb jij een vraag of wil je tips? Neem waar en wanneer contact op met onze support specialisten en bespreek hoe je jouw pagina succesvoller maakt.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][supro_button align=”center” t_supro_heading=”” m_supro_heading=”” link=”url:%23|title:Start%20selling||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]