Picfee | Jeroen van Dam - Mistig Rotterdam

Super site voor mooie foto displays

Super site voor mooie foto displays. Bestellen is gemakkelijk en product goed verpakt binnen een week al thuis. Zou er zo weer bestellen.

R. Kok, Januari 2022

Picfee | Klantfoto - Jelte

Een persoonlijke aanrader

Bijzonder fijne ervaring! Was iets mis gegaan op de website en werd persoonlijk benaderd met tekst, uitleg en hulp. Snelle service wat betreft het drukken, had een van mijn eigen foto’s als cadeau aangeboden op een groot canvas. De kwaliteit die ik uiteindelijk thuis kreeg bezorgd was uitstekend. Goed voorbeeld van een bedrijf dat oog heeft voor kwaliteit, voor de fotografen die hun foto’s erop aanbieden en de service aan hun klanten. Absolute aanrader!

Jelte Lagendijk, December 2021

Picfee | Klantfoto - M. Huijgens -pjm_captures

Foto op dibond besteld. Werd erg degelijk verpakt geleverd. Print is van hoge kwaliteit. Super tevreden!

Michael, November 2021

Met veel liefde, aandacht en goede zorg hebben de heren van Picfee in samenwerking met Fack Photography prachtig werk afgeleverd.

Goed klantcontact, goed verzekerd bij schade na ontvangst en goede nazorg.

5-sterrenservice!

Jeffrey – Juli 2021

Picfee | Productfoto C Smissaert

Ik heb een print op acrylglas. De print heeft de juiste kleuren en scherpte.
Hij was goed beschermd in een doos met schuimpjes. Ophangsysteem is niet ingewikkeld. Snelle bezorging!

C. Smissaert – Juli 2021

Picfee | Acrylglas Jeroen van Dam II

Professionele kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Werd snel en veilig geleverd. Ik ben erg tevreden

Jeroen, Juni 2021

Zoek in onze marketplace en vind jouw volgende aanwinst voor aan de muur.

Schitterende kwaliteit, snelle levering en goed verpakt !!! Ik ben zeer tevreden !!

John, Juni 2021

Werk perfect dit! En heel eerlijk tegenover de fotograaf. En eerlijker dan andere websites die werk verkopen van fotografen.

Wesley, Juni 2021

Picfee | Dibond - Klantervaring Piet

Was al enige tijd op zoek naar een mooie foto voor op de muur, kwam deze op internet tegen en werd in korte tijd perfect geleverd.

Piet, April 2021

Ik heb hier een foto op canvas besteld van 150x100cm, en ben zeer tevreden. Het bestellen was eenvoudig, de levering zeer snel, en de kwaliteit is echt super mooi, een absolute aanrader!

Ruud, Maart 2021

Picfee | Klantervaring acrylglas II
Picfee | Klantervaring acrylglas III
Picfee | Klantervaring acrylglas

Weer prachtige foto’s binnengekregen van fack photography. Schitterend geregeld door picfee.

Jan, Maart 2021

De lunchkamer in ons makelaarskantoor was in een mum van tijd voorzien van een supergave behang print. Top service en een uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Remko, Januari 2021

Meer klantfoto’s

Bij Picfee vind je een divers aanbod aan foto’s, gemaakt door verschillende topfotografen. Alle foto’s zijn uniek en vind je nergens anders. Benieuwd hoe de prints in je huis, op kantoor of buiten staan? Bekijk de foto’s en doe inspiratie op.