Macro

Perspectief in je huis, tuin of op kantoor bepalen alles. Zo ook bij foto’s. Bij macrofotografie gaan fotografen daar zowel letterlijk als figuurlijk net eventjes wat verder in. Macro fotografie is het op korte tot zeer korte afstand fotograferen van bijvoorbeeld dieren, planten, mensen maar ook voorwerpen. Met als doel ze zo groot mogelijk af te beelden. Hierdoor worden de kleinste details zichtbaar en creëert dit niet alleen een geheel nieuwe dimensie. Een normaal onbelangrijk detail wordt nu ineens levens echt op de foto en jouw wanddecoratie.

Bekijk hier een selectie van de macro foto’s op Picfee. Een verrijking als wanddecoratie voor thuis in iedere kamer of op kantoor. Verkrijgbaar in verschillende maten en op professionele materialen als Museum canvas, dibond, acrylglas, hahnemühle en al deze materialen zijn te combineren met een luxe houten lijst.

Fotocode: 3945
Fotocode: 3692
Fotocode: 3694
Fotocode: 3693
Fotocode: 3076
Fotocode: 2879
Fotocode: 2880
Fotocode: 2481

Macro wanddecoratie. De kleinste dingen op de grootste muren!

Macrofotografie is een unieke manier hoe kleine onderwerpen groot in beeld kunnen worden gebracht. Deze unieke fotokunst kunt u zelf het formaat van bepalen aan uw muur. Macrofotografie is unieke fotokunst die kleine voorwerpen vergroot. Zo kunt u een ander perspectief krijgen en ziet u alle kleine details. Bij macrofotografie wordt er vaak gebruik gemaakt van een spiegelreflexcamera of wordt er gebruik gemaakt van een speciale macrolens. Er wordt bij macrofotografie ook wel gesproken van: 1 op 1 fotografie. 

In de macro collectie van Picfee ziet u unieke dimensies van dieren, bloemen, maar ook objecten. De kleinste details zijn zichtbaar op de posters en schilderijen. Het brengt een nieuw inzicht in de fotokunst en laat alle details van grote objecten en dieren etc, zichtbaar voor de mens. Door middel van macrofotografie wordt er een nieuw perspectief gecreëerd die afgedrukt kan worden op posters en schilderijen. Hierdoor kunt u de kleinste objecten, dieren, bloemen details, op uw gewenste formaat aan de wand krijgen. Echte fotokunst is beschikbaar bij Picfee, gemaakt door getalenteerde beeldmakers. 

De posters en schilderijen van Picfee zijn beschikbaar voor elke ruimte. Of u op zoek bent naar een print in de huiskamer, keuken, of wanddecoratie in de slaapkamer bij Picfee heeft u het allemaal. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om posters en schilderijen op kantoor te plaatsen in de vergaderzaal of wachtruimtes. Laat uw klanten inspireren door een echte eyecatcher aan de muur van de macro collectie van Picfee.

De hoogste kwaliteit wanddecoratie voor de kleinste details

Bij Picfee staat de kwaliteit van de posters en schilderijen voorop. De getalenteerde beeldmakers zorgen voor de mooiste unieke fotokunst voor bij u aan de muur. Bij Picfee zorgen wij ervoor dat uw favoriete print op de hoogste kwaliteit wordt bedrukt. Wij maken gebruik van professionele museum materialen. Een populair materiaal dat tijdloos meegaat is acrylglas. Bij wanddecoratie van acrylglas ziet u de print tot leven komen. Door middel van het glas ziet u reflecties in de poster van uw favoriete print. Bij wanddecoratie van acrylglas is een blind ophangsysteem een extra toevoeging. Dit geeft de print een zwevend effect. Acrylglas is gemakkelijk online te bestellen en wordt verzekerd geleverd. Dit materiaal is tijdloos en past in elke interieurstijl. Daarnaast is een poster of schilderij op canvasdoek een tijdloos materiaal. Dit klassieke materiaal past in elke woonstijl en heeft zijn eigen charme. Elk materiaal van Picfee creëert zijn eigen unieke sfeer in de ruimte. Aluminium wanddecoratie is modern materiaal dat een unieke uitstraling heeft aan de muur. Fotokunst van aluminium zorgt voor een matterende look aan de wand. Echte kunst aan de muur komt tot zijn recht met hoge kwaliteit. Daarnaast kunt u de gehele wand omtoveren met kunst. Met het naadloze airtex behang van Picfee kunt uw favoriete print in 1 oogopslag de gehele muur bewerken. Geef uw gewenste afmetingen door aan Picfee en dan zorgen wij voor de rest. 

Wilt u meer weten over andere materialen die beschikbaar zijn bij Picfee? Lees nu meer op de pagina materialen en kies het materiaal dat bij u past. Daarnaast kunt u elke poster of schilderij afmaken met een luxe houten baklijst. Dit zorgt voor een extra museum touch. 

Bij Picfee bieden wij verschillende ophangsystemen aan. Een ophangplaatje, dit is een gemakkelijke manier om uw poster of schilderij op te hangen. Daarnaast hebben we het blind ophangsysteem dat zorgt voor een zwevend effect. Als laatste hebben we afstandhouders. 

Na het gewenste materiaal en ophangsysteem krijgt u de keuze uit het gewenste formaat. U kunt kiezen voor een echte eyecatcher aan de wand of juist voor een kleine print aan de muur. De formaten lopen erg uiteen en zijn verschillend per print. Zo kunt u kiezen voor het formaat 75 x 50 of juist voor een grote prints van 150 x 200. 

Online wanddecoratie bestellen

U kunt gemakkelijk bij Picfee.com uw favoriete posters en schilderijen online bestellen. Wilt u acrylglas online bestellen of juist een canvasdoek? Bij Picfee heeft u genoeg keus. Kies uw favoriete prints en daarna uw gewenste materiaal dat bij u aan de wand past. Daarna krijgt u de keuze uit het formaat en het ophangsysteem. Om de print een echte museum touch te geven kunt u deze afmaken met een luxe houten baklijst. De macro collectie van Picfee brengt kleine unieke details groot in beeld aan uw wand. U kunt altijd contact opnemen met het team van Picfee en wij helpen u graag!