Acrylglas

Kies voor een haarscherpe foto met extra diepte en glans

Een print op acrylglas zorgt voor een heldere en luxueuze uitstraling in je interieur. Acrylglas laat alle details op de foto haarscherp terugkomen en geeft je print extra diepte en glans.

Picfee | Acrylglas / Glazen print

“Creëer meer diepte en glans in je prints met acrylglas”

Bij Picfee kun je kiezen om je print te laten afdrukken op acrylglas. Acrylglas is een transparant materiaal dat met name geschikt is voor prints met intense kleuren en veel details. Dit materiaal laat namelijk veel diepte en glans zien.De foto’s worden allereerst afgedrukt op een hoge kwaliteit fotopapier. Vervolgens wordt de foto achter het acrylglas met een dikte van 5 mm geplaatst. Door het glanzende effect wat acrylglas geeft, is dit materiaal wat minder geschikt voor erg donkere foto’s. In combinatie met ons slimme ophangsysteem geeft acrylglas een verbluffend zwevend effect met een galerie kwaliteit.

Door de verschillende ophangsystemen, creëer je voor elke ruimte een passende uitstraling

I Blind ophangsysteem

II Afstandshouders.

III Ophangplaatje

Werk af met een luxe baklijst

Het is ook mogelijk om het acrylglas te laten afwerken met een luxe baklijst eromheen. Deze baklijst geeft een premium uitstraling aan je print en zorgt voor een zwevend effect. De baklijst kan in drie verschillende kleuren worden besteld: zwart, wit en blank.

Inspiratie

Voorbeelden van hoe een print op acrylglas in het interieur past.