Acrylglas

Kies met Acrylglas wanddecoratie voor een haarscherpe foto met extra diepte en glans

Een print op acrylglas zorgt voor een heldere en luxueuze uitstraling in je interieur. Acrylglas laat alle details op de foto haarscherp terugkomen en geeft je print extra diepte en glans.

Picfee | Acrylglas / Glazen print

“Creëer meer diepte en glans in je prints met acrylglas”

Bij Picfee kun je kiezen om je print te laten afdrukken op acrylglas. Acrylglas is een transparant materiaal dat met name geschikt is voor prints met intense kleuren en veel details. Dit materiaal laat namelijk veel diepte en glans zien.De foto’s worden allereerst afgedrukt op een hoge kwaliteit fotopapier. Vervolgens wordt de foto achter het acrylglas met een dikte van 5 mm geplaatst. Door het glanzende effect wat acrylglas geeft, is dit materiaal wat minder geschikt voor erg donkere foto’s. In combinatie met ons slimme ophangsysteem geeft acrylglas een verbluffend zwevend effect met een galerie kwaliteit.

Door de verschillende ophangsystemen, creëer je voor elke ruimte een passende uitstraling

I Blind ophangsysteem

II Afstandshouders.

III Ophangplaatje

Werk jouw acrylglas wanddecoratie af met een luxe houten baklijst

Het is ook mogelijk om het acrylglas te laten afwerken met een luxe baklijst eromheen. Deze baklijst geeft een premium uitstraling aan je print en zorgt voor een zwevend effect. De baklijst kan in drie verschillende kleuren worden besteld: zwart, wit en blank.

Inspiratie

Voorbeelden van hoe een print op acrylglas in het interieur past.

Acrylglas het wanddecoratie materiaal voor jou!

Acrylglas is een populair materiaal voor wanddecoratie aan de muur. Het is een sterk materiaal dat zorgt voor een luxe uitstraling aan de wand. Posters en schilderijen van acrylglas worden bedrukt op een glanzende plaat. Hierdoor zijn de reflecties te zien in het materiaal van de omgeving. Dit geeft de wanddecoratie een 3D-effect. Kunstwerken op acrylglas zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een luxe effect. Wat veel mensen niet weten is dat acrylglas gelijk staat aan plexiglas. Kunst op acrylglas zorgt voor dieptewerkingen en laten alle details naar voren komen. Het is een stevig materiaal dat niet snel breekt. Daarnaast worden alle posters en schilderijen van Picfee verzekerd geleverd. 

De unieke details van acrylglas

Kunst geprint op acrylglas zorgt ervoor dat de kleuren en details eruit springen. Acrylglas is gemaakt van een transparante kunststof dat het effect uitstraalt van glas. Echter is het minder breekbaar en beter geschikt voor kunstwerken aan de wand. Kunst op het materiaal, acrylglas, straalt luxe uit en is in elke woonstijl geschikt. Door de reflecties in het materiaal, geeft dit een real life effect. Dit geeft de indruk dat het van glas is gemaakt, maar minder snel beschadigd. Een geschikt ophangsysteem voor acrylglas is een blind ophangsysteem. Dit geeft de poster of schilderij een zwevend effect en laat de print nog meer tot leven komen in de ruimte. Het materiaal gaat lang mee en is een van de populairste materialen voor kunst aan de muur. Een tip voor kunst op acrylglas is dat het op een goede lichtinval moet hangen. Veel lichtinval geeft het materiaal een luxere uitstraling en prachtig effect.

Kunst op acrylglas

Op acrylglas komt elke unieke foto uit ons assortiment tot zijn recht. Dit prachtige materiaal zorgt ervoor dat het past in elke ruimte en bij elke interieurstijl. Het materiaal geeft een luxe uitstraling in elke ruimte. Denk hierbij aan kamers in huis, maar ook op kantoren, hotels, horeca en nog veel meer. Dit materiaal past op elke locatie. Het materiaal wordt daarnaast ook veel gebruikt in musea en galerijen. Nu krijg je bij Picfee de kans om dit unieke materiaal bij jouw aan de muur te hangen! Ontwerpen van je favoriete stad, dier of natuur schap bij het assortiment van Picfee vindt je iets wat echt bij jouw aan de muur past. Een acrylglas schilderij is perfect voor interieur met een luxe uitstraling. Kunst op acrylglas heeft voor elke ruimte een unieke luxe uitstraling. Het materiaal is eenvoudig op te hangen door het blind ophangsysteem. Dit zorgt ervoor dat het kunstwerk op acrylglas gemakkelijk is op te hangen en strak hangt. 

Acrylglas online bestellen

Bij Picfee kun je gemakkelijk jouw favoriete ontwerp laten printen op acrylglas. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp op hoge kwaliteit wordt bedrukt. Daarvoor maken wij gebruik van leveranciers die professioneel museum materiaal leveren. Het glanzende materiaal krijgt hierdoor een echte museum uitstraling en uniek effect bij jouw aan de muur. Bij Picfee kies je uit een groot assortiment unieke beelden die direct van de beeldmaker afkomstig zijn. 

Dit zorgt ervoor dat elke dag ons assortiment kan uitbreiden met nog meer unieke ontwerpen. Daarbij krijgen zij een eerlijke vergoeding voor hun verkopen. Je kan bij Picfee geheel zelf je wanddecoratie samenstellen. Kies nu je favoriete ontwerp uit ons uitgebreide assortiment. Na de gekozen print kies je het gewenste materiaal van acrylglas. Naar aanleiding hiervan wordt er een keuze gemaakt in het formaat en ophangsysteem.

Inspiratie opdoen? Download dan hier snel onze unieke lookbooks!  Bestel nu gemakkelijk kunst op acrylglas bij Picfee.