Airtex behang

Naadloos fotobehang voor op de gehele muur

Naadloos airtex behang is een behangsoort wat geschikt is voor het bekleden van een hele wand. Airtex behang wordt uit één stuk geprint, waardoor je geen naden in de foto ziet. Airtex behang geeft de ruimte een luxe en indrukwekkende uitstraling.

Picfee | Materiaal - Airtex behang naadloos

“Geef je ruimte een luxe uitstraling met naadloos airtex fotobehang”

Bij Picfee kun je kiezen om je print te laten afdrukken op airtex fotobehang. Dit materiaal is geschikt om hele wanden mee af te dekken, aangezien de foto uit één stuk wordt geprint. Je ziet dus geen behangranden op de foto staan.Airtex behang is van enorm sterke structuur waardoor de prints haarfijn worden afgebeeld. Dit materiaal is uitermate geschikt voor zakelijke ruimtes, het is krasvast, gemakkelijk schoon te maken en brandbestendig.

Airtex behang is een fijn geweven polyesterdoek met een PVC coating van 350 gram per vierkante meter. Dit materiaal glanst niet en laat eventuele oneffenheden van de muur niet doorschijnen. Vrijwel alle foto’s zijn geschikt om af te laten drukken op airtex behang.Geef jouw kamer, kantoor, restaurant of andere ruimte een luxe en imposante uitstraling met een naadloos airtex behang.

Inspiratie

Voorbeelden van hoe een print op airtex behang in het interieur past.