Airtex behang

Naadloos fotobehang voor op de gehele muur

Naadloos airtex behang is een behangsoort wat geschikt is voor het bekleden van een hele wand. Airtex behang wordt uit één stuk geprint, waardoor je geen naden in de foto ziet. Airtex behang geeft de ruimte een luxe en indrukwekkende uitstraling.

Picfee | Materiaal - Airtex behang naadloos

“Geef je ruimte een luxe uitstraling met naadloos airtex fotobehang”

Bij Picfee kun je kiezen om je print te laten afdrukken op airtex fotobehang. Dit materiaal is geschikt om hele wanden mee af te dekken, aangezien de foto uit één stuk wordt geprint. Je ziet dus geen behangranden op de foto staan.Airtex behang is van enorm sterke structuur waardoor de prints haarfijn worden afgebeeld. Dit materiaal is uitermate geschikt voor zakelijke ruimtes, het is krasvast, gemakkelijk schoon te maken en brandbestendig.

Airtex behang is een fijn geweven polyesterdoek met een PVC coating van 350 gram per vierkante meter. Dit materiaal glanst niet en laat eventuele oneffenheden van de muur niet doorschijnen. Vrijwel alle foto’s zijn geschikt om af te laten drukken op airtex behang.Geef jouw kamer, kantoor, restaurant of andere ruimte een luxe en imposante uitstraling met een naadloos airtex behang.

Inspiratie

Voorbeelden van hoe een print op airtex behang in het interieur past.

Airtex naadloos behang

Met je favoriete kunstwerk groots uitpakken? Dat is mogelijk met het naadloze airtex behang van Picfee. Door middel van dit behang kan je jouw favoriete kunstwerk grootst op de muur plakken. Fotobehang is een uniek materiaal dat een sfeer geeft aan de ruimte. Een afbeelding van je favoriete stad, bloem, dier of landschap? Elke foto uit het assortiment van Picfee kan worden geprint met hoge kwaliteit op naadloos airtex behang. Dit behang bevat, zoals genoemd geen naden. Dit betekent dat het behang in één geheel op de muur wordt geplakt. Kan jij niet wachten totdat je jouw ruimte in een opslag kan omtoveren met dit behang? Geef snel jouw favoriete print door en de afmetingen van jouw muur en dan zorgen wij ervoor dat dit prachtige behang snel op jouw muur hangt!

Het naadloze behang voor jouw muur

Met naadloos airtex fotobehang geef je de gehele ruimte een unieke sfeer. Het materiaal wordt professioneel geproduceerd en beschikt over echt museum materiaal. Je kan nu geheel gemakkelijk online jouw behang bestellen. Jouw favoriete afbeeldingen komen levensgroot aan jouw gewenste muur te hangen. Met dit behang kan je elke ruimte aankleden met jouw favoriete print. De woonkamer, slaapkamer, hal of zelfs de keuken kan een nieuwe sfeer krijgen met het naadloze airtex behang. Dit betekent echter niet dat dit niet mogelijk is op kantoor! Denk hierbij aan wachtruimtes, vergaderzalen of zelfs werkruimtes. Vele bedrijven zijn je voorgegaan! Bekijk onze zakelijke pagina voor hun verhalen!

Maak je eigen fotobehang muur

Hoge kwaliteit fotobehang zorgt voor een echte eyecatcher in de gehele ruimte. Daarom vinden wij het van belang dat jij de beste kwaliteit krijgt. Voor de beste afbeelding kan je kijken in ons uitgebreide assortiment. Onze getalenteerde beeldmakers uploaden elke dag unieke content. Hier zit zeker iets voor jou bij! Je kan geheel zelf kiezen welke afbeelding jij wilt veranderen in fotobehang, zonder naden! Met dit materiaal is erg veel mogelijk. Je kan de gehele muur behangen. Echter is het ook mogelijk om een deel van de muur te behangen. Dit geeft een uniek effect aan de ruimte. Kijk wat er nog meer mogelijk is op Picfee.com. 

Fotobehang bestellen bij Picfee

Fotobehang online bestellen gaat erg gemakkelijk. Kies je favoriete foto of kunstwerk die jij graag aan de muur zou willen hebben. Naar aanleiding hiervan kan je contact opnemen met het team van Picfee. Je geeft hierbij aan hoe groot de muur is met betrekking tot het behang. Wij zorgen ervoor dat jouw fotobehang in productie gaat. Zodra deze klaar is spreken we een dag af waarop het behangen kan beginnen! Wij zorgen er uiteraard voor dat dit door professionals wordt behangt. Als Picfee staan wij voor goede kwaliteit en een eerlijk bedrag voor de beeldmaker. Kies nu snel jouw favoriete print en tover jouw muur om! Kijk in het assortiment van Picfee.com.