Canvas

Een klassiek en tijdloos materiaal

Een print op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas prints nog meer karakter te geven, kun je kiezen voor een afwerking met een houten baklijst.

Picfee | Materiaalfoto Canvas 2cm

“De mooiste foto’s afgedrukt op hoge kwaliteit canvas”

Bij Picfee kun je kiezen om je foto te laten afdrukken op hoge kwaliteit canvas. Dit canvas wordt strakgespannen over een houten frame van 2 cm of 4,5 cm. Het canvas zelf is een stevig wit doek van 300 gram en 0.41 mm dikte. Voor een scherpe weergave van de foto op het canvas wordt de print gedrukt volgens het 6 kleurenproces. Door het fijngeweven katoen gaan geen details verloren. Elke print op canvas wordt standaard geleverd inclusief ophangsysteem. Dit houdt in dat het canvas wordt geleverd met een kartelhaak, een plug en schroeven. De kartelhaak kan worden bevestigd aan het houten frame van het canvas. Door middel van een plug en schroef kan het canvas gemakkelijk overal als wanddecoratie worden opgehangen.

2cm Traditioneel Canvas

Picfee | Materiaal Canvas 2cm en 4cm

4,5cm Museum Canvas.

Werk af met een luxe baklijst

Het is ook mogelijk om het canvas te laten afwerken met een luxe baklijst eromheen. Deze baklijst geeft een premium uitstraling aan je print en zorgt voor een zwevend effect. De baklijst kan in drie verschillende kleuren worden besteld: zwart, wit en blank.

Inspiratie

Voorbeelden van hoe een print op canvas in het interieur past.

Canvas schilderij als wanddecoratie

Kunst op canvas materiaal gaat tijdloos mee. Het materiaal dat is gemaakt uit een stoffen doek geeft elke print een unieke uitstraling. Het canvas doek wordt strak getrokken om een houten frame. Elk ontwerp is mogelijk om te printen op canvas doek. Picfee beschikt over een unieke en breed assortiment van beeldmakers voor jou. Elk uniek ontwerp is geschikt voor op canvas doek. Kunst aan de muur zorgt ervoor dat er sfeer wordt gecreëerd in de ruimte. Elke foto op canvas komt tot zijn recht en brengt de kleuren tot leven. Kleurrijke ontwerpen, maar ook zwart-wit foto’s hebben een prachtige uitstraling op canvas. Doordat het materiaal geschikt is voor elk ontwerp, is daardoor canvas ook geschikt voor elke interieurstijl. Van landelijk interieur naar modern tot bohemian en scandinavisch, met een kunstwerk van canvas is het overal geschikt. Kunst op canvas is ook zeer betaalbaar. Voor een lager budget is dit het perfect materiaal om toch die unieke kunst aan de muur te hangen van Picfee. Foto’s van dieren, steden, landschappen, bloemen of mensen? Alles komt tot zijn recht op het materiaal canvas. Maak snel jouw keuze van je favoriete print en laat deze op hoge kwaliteit canvas bedrukken. 

 

Soorten canvas

Bij Picfee is er de keuze uit twee verschillende soorten materialen van canvas. Daarbij is er het materiaal canvas van 2 cm en van 4,5 cm dikte. De 2 cm wordt benoemd als traditioneel canvas. Daarnaast wordt de 4,5 cm canvas benoemd als museum canvas. Alle canvas wanddecoratie kan mooi worden afgemaakt met een luxe houten baklijst. Deze houten baklijst geeft de canvas print een unieke uitstraling en zwevend effect. Daarnaast is er de keuze uit een zwarte, houten en witte baklijst. 

 

Canvas posters en schilderijen 

Het materiaal van canvas gaat zeer lang mee. Door de hoge kwaliteit van het canvas doek zal het materiaal weinige schade krijgen door de jaren heen. Elk ontwerp kan worden bedrukt op canvas doek. Bij Picfee zorgen wij ervoor dat het ontwerp op de hoogste kwaliteit wordt bedrukt. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van professioneel museum materiaal. Dit zorgt ervoor dat er jij straks een echt museumstuk aan de muur hebt hangen! Een poster of schilderij op canvas is altijd al een populair materiaal geweest voor wanddecoratie.  

 

Kunst op canvas

Kunst op canvas is voor elke interieurstijl. Door het klassieke materiaal past het in elke omgeving en gaat het tijdloos mee. Daarnaast is het niet specifiek voor 1 ruimte bestemd. Kunst op canvas kan in huis, maar ook op kantoren, hotels, horeca, eigenlijk overal! Door middel van een luxe houten baklijst straalt het nog meer luxe uit. Daarnaast is er de keuze uit twee verschillende soorten dikte van canvas. Canvas posters en schilderijen zijn gemakkelijk op te hangen. Het canvas doek wordt strak getrokken rondom een houten frame. De doek wordt bij de randen om elkaar heen gevouwen. Dit kan op de hoeken aan de achterkant voor een dikkere laag zorgen. Echter is dit niet meer te zijn na een baklijst. 

 

Canvas posters en schilderijen bestellen

Bij Picfee kan je gemakkelijk jouw gewenste print laten bedrukken op hoge kwaliteit canvas. Na de keuze van jouw favoriete kunst kies je de gewenste dikte van het canvas doek. Naar aanleiding hiervan kies je het gewenste formaat voor bij jou aan de muur. Om de perfecte wanddecoratie van canvas doek af te maken kun je kiezen uit een luxe houten baklijst. Wil je inspiratie welke prints het beste staan op canvas doek? Neem snel een kijkje in het woon lookbook XXL of neem contact op met Picfee. In ons uitgebreide assortiment vind je wat perfect bij jouw past. Kunst op canvas is gemakkelijk online te bestellen bij Picfee.com. Canvas is een tijdloos klassiek materiaal en blijft uniek! Bestel nu jouw kunst op canvas bij Picfee.com.