Canvas

Een klassiek en tijdloos materiaal

Een print op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas prints nog meer karakter te geven, kun je kiezen voor een afwerking met een houten baklijst.

Picfee | Materiaalfoto Canvas 2cm

“De mooiste foto’s afgedrukt op hoge kwaliteit canvas”

Bij Picfee kun je kiezen om je foto te laten afdrukken op hoge kwaliteit canvas. Dit canvas wordt strakgespannen over een houten frame van 2 cm of 4,5 cm. Het canvas zelf is een stevig wit doek van 300 gram en 0.41 mm dikte. Voor een scherpe weergave van de foto op het canvas wordt de print gedrukt volgens het 6 kleurenproces. Door het fijngeweven katoen gaan geen details verloren. Elke print op canvas wordt standaard geleverd inclusief ophangsysteem. Dit houdt in dat het canvas wordt geleverd met een kartelhaak, een plug en schroeven. De kartelhaak kan worden bevestigd aan het houten frame van het canvas. Door middel van een plug en schroef kan het canvas gemakkelijk overal als wanddecoratie worden opgehangen.

2cm Traditioneel Canvas

Picfee | Materiaal Canvas 2cm en 4cm

4,5cm Museum Canvas.

Werk af met een luxe baklijst

Het is ook mogelijk om het canvas te laten afwerken met een luxe baklijst eromheen. Deze baklijst geeft een premium uitstraling aan je print en zorgt voor een zwevend effect. De baklijst kan in drie verschillende kleuren worden besteld: zwart, wit en blank.

Inspiratie

Voorbeelden van hoe een print op canvas in het interieur past.