Picfee | Fuji Christal Archive HQ fotopapier

HQ Fotoprints met ons Fuji Christal Archive fotopapier

Je favoriete foto’s afgedrukt op het beste Fuji fotopapier

Een print op fotopapier is een techniek wat in de analoge fotografie ook al gebruikt werd. Dit is niet voor niets, door de foto te laten belichten op goed fotopapier, kunnen we de beste resultaten behalen. Deze prints doen het goed in elk interieur en hebben een heldere en hoge kwaliteit.

“Ga voor foto’s met een uitstekende kwaliteit op fotoprint”

Bij Picfee kun je kiezen om je foto te laten afdrukken op Fuji Christal Archive papier met een gewicht van 220 gram. Doordat we de foto laten belichten op goed fotopapier, kunnen we de beste afdrukkwaliteit behalen. Er bestaat een duidelijk kwaliteitsverschil tussen het gewoon afdrukken op fotopapier en het laten drukken op belicht papier. Dit laatste doen wij, bij Picfee, om de beste kwaliteit te behalen. Belichting zorgt er namelijk voor dat de meest zwakke details uit de foto worden versterkt, zodat het resultaat van je print haarscherp is.

Zowel het Fuji fotopapier als de lijsten bij Picfee zijn te zien in diverse musea en tegelijkertijd uitermate geschikt voor thuis.

Al onze producten worden met de hand gemaakt. Zo ook alle lijsten voor jouw fotoprint. Om die kwaliteit te kunnen blijven garanderen, produceert onze lijsten partner deze in Nederland.Naast de gestelde hoogwaardige kwaliteit, vinden we het bij Picfee ook belangrijk dat we op een verantwoorde, duurzame manier produceren. Bij Picfee koop je dan ook uitsluitend houten (bak)lijsten met een Forest Stewardship Council (FSC®) keurmerk.

Overi Picfee - productie wanddecoratie

De prints worden gedrukt met scherpe en kleurvaste inkt, zodat de prints niet vervagen. Ook beschermt deze inkt tegen Uv-licht.

De prints worden verzonden in stevig verpakkingsmateriaal, zodat je kunt genieten van jouw favoriete foto met een hoogwaardige kwaliteit.