Picfee | Materiaalfoto - Hahnemühle

Hahnemühle

Een buitengewoon realistische foto met een print op hahnemühle papier

Hahnemühle papier is een materiaal dat vaak door professionele fotografen kunstenaars gebruikt wordt. Hahnemühle kenmerkt zich door de zuivere scherpte, buitengewoon realistische weergave en de print is altijd zonder weerspiegeling.

“Haarscherpe prints gedrukt op Hahnemühle fotopapier

“Elke print op Hahnemühle papier maakt indruk”

Bij Picfee kun je kiezen om je foto te laten afdrukken op hahnemühle papier. Dit materiaal laat zelfs de kleinste details haarscherp zien. Hahnemühle staat bekend als hét materiaal onder fotografen en kunstenaars. De print wordt gemaakt door een digitale 12-kleurendruk op fine-art papier, wat voor de enorm realistische details zorgt.Een print op hahnemühle is volledig zonder weerspiegeling van licht. Zowel kleurenfoto’s als zwartwit foto’s komen helemaal tot hun recht op dit materiaal. Geniet van jouw print op hahnemühle en laat het gevoel van de foto levensecht spreken. De prints worden verzonden in stevig verpakkingsmateriaal, zodat je kunt genieten van jouw favoriete foto met een hoogwaardige kwaliteit.

Door de verschillende ophangsystemen, creëer je voor elke ruimte een passende uitstraling

Ophangplaatje

Blind ophangsysteem

Afstandshouders

“Werk af met een luxe baklijst”

Het is ook mogelijk om een Hahnemühle print in combinatie met dibond en/of acrylglas te laten afwerken met een luxe baklijst eromheen. Deze baklijst geeft een premium uitstraling aan je print en zorgt voor een zwevend effect. De baklijst kan in drie verschillende kleuren worden besteld: zwart, wit en blank.

Picfee | Materiaal - Omslagfoto lijsten en inlijsten