Herfst, Fine Art

Fotocode: 13456

61,001.842,00 incl. BTW

Voor mijn werk moet ik veel reizen. Eigenlijk kun je wel zeggen dat reizen mijn werk is. Door al bijna 25 jaar voor een luchtvaartmaatschappij te werken en meer dan 15000 uur in de lucht te zitten, heb ik de wereld en haar schoonheid mogen ontdekken. Sinds 2015 heb ik mijn werk gecombineerd met mijn passie “Fotografie”.

Als ik naar mijn passie kijk, is het ook een reis op zich. Van het moment dat ik werd aangestoken tot nu in het heden. Het ontdekken van nieuwe landschappen en steden, het verbeteren van mijn vaardigheden met mijn camera maar ook in de nabewerking. Een nooit eindigende reis die me veel plezier brengt! Vanwege mijn werk kan ik prachtige plaatsen op onze aarde bezoeken en ze vastleggen met mijn camera. Ik voel mij daarom ook bevoorrecht dat ik de perfecte combinatie van werk en hobby heb!

Voor deze foto bracht mijn werk mij naar Salt Lake City. Van daaruit nam ik een auto en reed naar het Grand Teton National Park in Wyoming. Ik moet toegeven dat dit een van de mooiste plaatsen is die ik in mijn leven heb bezocht!

Naast een aantal interessante landschapsfoto’s van deze locatie die ook in mijn shop te vinden zijn, maakte ik deze foto van een berkenbos. Het was herfst en de kleuren waren prachtig. Het patroon van de bomen en de kleuren van de bladeren trokken mijn aandacht. Ik wist dat dit een interessante compositie kon gaan worden maar daar kom ik meestal pas achter als ik weer thuis ben.

Want thuis verwerk ik 99% van mijn foto’s omdat ik daar de beschikking heb over een groot scherm, een snelle desktop en een Wacom tekentablet om zo mijn foto’s nauwkeurig te bewerken en te transformeren in een kunstwerk die geschikt is voor aan uw muur. Voor deze foto gebruikte ik enkele speciale tools in Photoshop om een veel kleurrijker en abstracter beeld te krijgen. Uiteindelijk, als klaar ben, leun ik achterover en ben ik zeer tevreden over het resultaat.

Voor naadloos Airtex fotobehang neem contact op voor een offerte, zodat het precies past op jouw muur

Reinier Snijders
Reinier Snijders
Levertijd: 7-10 werkdagen