Mistige zonsopkomst aan een meer

Fotocode: 13510

32,002.161,00 incl. BTW

Een prachtige landschapsfoto van een fraaie sfeervolle zonsopkomst bij het stuwmeer de Cranenweyer te Kerkrade in Limburg.

Door de opstijgende nevel van het water ontstaat een mysterieuze sfeer. Het stille water van het meer zorgt voor fraaie reflecties van de bomen, brug en wolken. Het geeft het werk ook een prachtige schilderachtige sfeer.
De nevel en het rustige water van het stuwmeer zorgen ook voor een fijne serene sfeer in het werk. En het mooie zachte licht van de opkomende zon zorgt voor een fraaie warme zonnegloed die de wolken mooi oplicht en kleurt.

Dit werk is een prachtige wanddecoratie voor je lege plek aan de muur te vullen, waar je elke dag weer opnieuw van kunt genieten.

Dit werk “Mistige zonsopkomst aan een meer” wordt aangeboden door John van de Gazelle op Pick Fee

John van de Gazelle Pick Fee Prints

De Cranenweyer is een prachtig natuurgebied in Kerkrade. De Cranenweyer ook wel de “Groene Long” genoemd en ligt in de Anstelvallei. De Anstelvallei is een beekdal van c.a. 220 hectare groot. Op de hellingen bossen ontspringen vele bronbeekjes die in de Anstel uitmonden.
De Cranenweyer is het enige stuwmeer in Nederland. Het natuurgebied kent een veelzijdige flora en fauna wat dit gebied zeer bijzonder maakt.

Als ik landschappen ga fotograferen zal ik er meestal voor kiezen om tijdens de zonsopkomst en ondergang te fotograferen. Tijdens deze tijd ook wel de goudenuurtjes genoemd is het licht op zijn mooist. Het licht is dan mooi zacht en warm van kleur en zorgt voor mooie lange schaduwen. Dit zachte warme licht zorgt voor fraaie kleuren en een mooie zachte sfeer in de foto.

Dit werk is een prachtige wanddecoratie voor je lege plek aan de muur te vullen, waar je elke dag weer opnieuw van kunt genieten.

Dit werk ” Mistige zonsopkomst aan een meer ” wordt aangeboden door John van de Gazelle op Pick Fee

” John van de Gazelle Pick Fee Prints ”

Meer, Water, Mist, Nevel, Cranenweyer, Stuwmeer, Landschap, Fotografie, Natuur, Zonsopkomst, Morgenrood, Zonnegloed, Reflectie, Spiegelbeeld, Brug

Voor naadloos Airtex fotobehang neem contact op voor een offerte, zodat het precies past op jouw muur

John van de Gazelle
John van de Gazelle
Levertijd: 7-10 werkdagen