Mistige zonsopkomst aan het water

Fotocode: 13108

32,002.161,00 incl. BTW

Een prachtige landschapsfoto van een sfeervolle mistige zonsopkomst aan het water.
Deze fraaie opname heb ik in vallei van de Kikbeekbron te Maasmechelen op een herfstochtend tijdens de zonsopkomst gemaakt.

De opstijgende nevel boven het water zorgt voor een verstilde en mysterieuze sfeer in het werk. Het stille water zorgt ook voor fraaie reflecties. De mooie zachte warme zonnegloed van de opkomende zon zorgt voor fraaie zachte kleuren.
In dit werk zie je de stilte van de natuur.
Dit werk is een prachtige wanddecoratie voor je lege plek aan de muur te vullen, waar je elke dag weer opnieuw van kunt genieten.
Dit werk ” Mistige zonsopkomst aan het water ” wordt aangeboden door John van de Gazelle op PickFee

John van de Gazelle PickFee Prints

De Vallei van de Kikbeekbron is een natuurgebied rond een voormalige grindgroeve in Maasmechelen, waar verschillende bronnen een waterplas van water voorzien en waar de Kikbeek ontstaat en verderop uitstroomt in de Maas. De vallei maakt deel uit van het Nationaal Park Hoge kempen. De vallei van de Kikbeekbron is onderdeel van een Natura 200-gebied en valt daardoor onder Europese bescherming.

Als ik landschappen ga fotograferen zal ik er meestal voor kiezen om tijdens de zonsopkomst en ondergang te fotograferen. Tijdens deze tijd ook wel de goudenuurtjes genoemd is het licht op zijn mooist. Het licht is dan mooi zacht en warm van kleur en zorgt voor mooie lange schaduwen. Dit zachte warme licht zorgt voor fraaie kleuren en een mooie zachte sfeer in de foto.

Dit werk mistige zonsopkomst aan het water is een prachtige wanddecoratie voor je lege plek aan de muur te vullen, waar je elke dag weer opnieuw van kunt genieten.

Dit werk ” Mistige zonsopkomst aan het water ” wordt aangeboden door John van de Gazelle op PickFee

“ John van de Gazelle PickFee Prints “

Voor naadloos Airtex fotobehang neem contact op voor een offerte, zodat het precies past op jouw muur

John van de Gazelle
John van de Gazelle
Levertijd: 7-10 werkdagen