Modern stilleven met druiven

Fotocode: 13750

32,002.161,00 incl. BTW

Een prachtig modern stilleven met druiven in een klassieke sfeer. De rode druiven heb ik van dichtbij gefotografeerd in mooi zachte licht. Het zachte licht geeft het werk een mooie klassieke sfeer en licht de druiven mooi op en zorgt ook voor mooie een donkere schaduw.
De rode druiven contrasteren mooi tegen de beige achtergrond. De Fraaie beige achtergrond zorgt ook voor een serene en natuurlijke sfeer. Dit modern stilleven symboliseert vreugde en vruchtbaarheid. De fraaie lichtval geeft het werk een mooie klassieke en serene sfeer.
Dit modern stilleven met druiven is een werk waar je naar blijft kijken en waarin je steeds weer iets nieuws in ziet. Het werk heeft een beige achtergrond en is in een liggend formaat (landschap formaat) uitgevoerd.
Het is een modern, levendig en sierlijk stilleven in een klassieke en serene sfeer. De beige achtergrond is een mooie neutrale en natuurlijke kleur. Deze neutrale en natuurlijke kleur kan heel goed met veel kleuren gecombineerd worden. Een prachtig werk dat in een klassiek maar ook in een modern interieur past.

Dit werk ” Modern stilleven met druiven ” word aangeboden door John van de Gazelle op PickFee

John van de Gazelle PickFee Prints

Bij een stilleven is voor mij de keuze van de objecten en de belichting het belangrijkst. Ik hou de contrasten tussen licht en donker hoog. Waardoor ik een klassieke sfeer creëer. Mijn stillevens zijn in een klassieke sfeer maar wel in een modern jasje. Een prachtige wanddecoratie voor je lege plek aan de muur te vullen, waar je elke dag weer opnieuw van kunt genieten.

Dit modern stilleven ” Modern stilleven met druiven ” word aangeboden door John van de Gazelle op PickFee

“ John van de Gazelle PickFee Prints “

Stilleven, Rood, Druiven, Rode druiven Glazen fles, Fles, Fruit, Klassiek, Modern, Lichtval, Licht, Stilleven, Grijs, Modern stilleven, Beige

Modern stilleven

Voor naadloos Airtex fotobehang neem contact op voor een offerte, zodat het precies past op jouw muur

John van de Gazelle
John van de Gazelle
Levertijd: 7-10 werkdagen