Modern stilleven met gedroogde papaver zaaddozen

Fotocode: 13622

32,002.161,00 incl. BTW

Een prachtig modern stilleven met gedroogde papaver zaaddozen in een klassieke sfeer. De papaver zaaddozen zijn fraai in focus en de voor- en achtergrond zijn mooi zacht. Daardoor trekken de papaver zaaddozen en het prachtige zachte licht alle aandacht van de kijker.

Het mooie zachte licht maakt het werk boeiend en bijzonder sfeervol. De beige achtergrond en het donkerbruine houtenblad zijn mooie natuurlijke kleuren.
Het werk symboliseert troost en is ook heel rustgevend. De fraaie lichtval geeft het werk een mooie klassieke en serene sfeer.

Dit modern stilleven met gedroogde papaver zaaddozen heeft een beige achtergrond en is in een liggend formaat (landschap formaat) uitgevoerd. Het is een modern, sierlijk stilleven in een klassieke en serene sfeer.

De beige achtergrond is een mooie neutrale en natuurlijke kleur. Deze neutrale en natuurlijke kleur kan heel goed met veel kleuren gecombineerd worden. Een prachtig werk dat in een klassiek maar ook in een modern interieur past.

Dit werk ” Modern stilleven met gedroogde papaver zaaddozen” word aangeboden door John van de Gazelle op PickFee

John van de Gazelle PickFee Prints

Bij een stilleven is voor mij de keuze van de objecten en de belichting het belangrijkst. Ik hou de contrasten tussen licht en donker hoog. Waardoor ik een klassieke sfeer creëer. Mijn stillevens zijn in een klassieke sfeer maar wel in een modern jasje.

Een prachtige wanddecoratie voor je lege plek aan de muur te vullen, waar je elke dag weer opnieuw van kunt genieten.

Dit werk ” Modern stilleven met gedroogde papaver zaaddozen ” word aangeboden door John van de Gazelle op PickFee

“ John van de Gazelle PickFee Prints “

Stilleven, Papaver, Gedroogde papaver, Gedroogde papaver zaaddozen, Zaaddozen, Papaver Zaaddozen, Klassiek, Modern, Lichtval, Licht, Stilleven, Beige, Modern stilleven, Bruin, Houtenblad, Hout

Voor naadloos Airtex fotobehang neem contact op voor een offerte, zodat het precies past op jouw muur

John van de Gazelle
John van de Gazelle
Levertijd: 7-10 werkdagen