Modern stilleven met rode druiven en citroenen

Fotocode: 13509

32,002.161,00 incl. BTW

Een prachtig modern stilleven met rode druiven, citroenen en een fles in een klassieke sfeer. De rode druiven en de fel gele citroenen contrasteren mooi tegen het donkerglas van de fles. De fraaie beige achtergrond zorgt voor een mooie serene en natuurlijke sfeer.

Het werk symboliseert vreugde en vruchtbaarheid en is heel rustgevend. De fraaie lichtval geeft het werk een mooie klassieke en serene sfeer. Dit modern stilleven met rode druiven, citroenen en een fles heeft een beige achtergrond en is in een liggend formaat (landschap formaat) uitgevoerd. Het is een modern, levendig en sierlijk stilleven in een klassieke en sfeer.

De grijze beige achtergrond is een mooie neutrale en natuurlijke kleur. Deze neutrale en natuurlijke kleur kan heel goed met veel kleuren gecombineerd worden.
Een prachtig werk dat in een klassiek maar ook in een modern interieur past.

Dit werk ” Modern stilleven met rode druiven en citroenen ” word aangeboden door John van de Gazelle op PickFee

John van de Gazelle PickFee Prints

Bij een stilleven is voor mij de keuze van de objecten en de belichting het belangrijkst. Ik hou de contrasten tussen licht en donker hoog. Waardoor ik een klassieke sfeer creëer. Mijn stillevens zijn in een klassieke sfeer maar wel in een modern jasje.

Een prachtige wanddecoratie voor je lege plek aan de muur te vullen, waar je elke dag weer opnieuw van kunt genieten.
Dit werk ” Modern stilleven met rode druiven en citroenen ” word aangeboden door John van de Gazelle op PickFee

“ John van de Gazelle PickFee Prints “

Stilleven, Rood, Druiven, Rode druiven Glazen fles, Fles, Fruit, Klassiek, Modern, Lichtval, Licht, Stilleven, Modern stilleven, Beige, Citroenen, Geel

Voor naadloos Airtex fotobehang neem contact op voor een offerte, zodat het precies past op jouw muur

John van de Gazelle
John van de Gazelle
Levertijd: 7-10 werkdagen