Speed Lane | Tokyo

Fotocode: 13730

61,001.842,00 incl. BTW

Deze foto heb ik gemaakt in Tokyo, Japan. Voor mijn werk mocht ik deze kant op en van te voren had ik een aantal locaties gemarkeerd om te fotograferen waaronder op dit traject van een metrolijn die door de stad loopt. Ik wist dat het een onbemande lijn was waardoor je mooie abstracte foto’s kon schieten indien je helemaal voor of achterin de trein zat. Zo gezegd zo gedaan, met statief en camera in de aanslag had ik het “beste” plaatsje weten de bemachtigen en kon het fotograferen beginnen.

Deze metrolijn was boven de grond wat ervoor zorgde dat er veel licht binnenkwam. Zodoende moest mijn diafragma behoorlijk “geknepen” worden en mijn iso op zijn laagste stand gezet worden om zo mijn sluitertijd langzaam genoeg te krijgen om voldoende beweging in mijn foto te krijgen. Nadat dit allemaal in orde was, was het wachten op de juiste moment om met mijn afstandsbediening de sluiter van mijn camera te bedienen. De mooiste plek zou zijn in een bocht met hekwerk zoals hier te zien is. Door het lijnenspel wordt je als toeschouwer als ware in de foto gezogen.

Maar met alleen op het knopje te drukken in de Metro ben ik er nog niet, daar moet thuis nog aan “gesleuteld” worden. Want thuis verwerk ik namelijk 99% van mijn foto’s omdat ik daar de beschikking heb over een groot scherm, een snelle desktop en een Wacom tekentablet om mijn foto’s in alle rust te bewerken zodat hij geschikt is om aan uw muur te hangen. Voor deze foto heb ik gekozen voor zwart wit waardoor de foto in mijn ogen krachtiger wordt.

Voor naadloos Airtex fotobehang neem contact op voor een offerte, zodat het precies past op jouw muur

Reinier Snijders
Reinier Snijders
Levertijd: 7-10 werkdagen