Stedelijk

Van lokale stad tot aan internationale wereldsteden. Elke stad heeft zijn/haar eigen charme. Het unieke aan deze collectie is dat soms dezelfde steden op een compleet eigen manier door de fotograaf op beeld zijn vastgelegd. Bekijk de collectie en laat je meenemen door de mooiste stedelijke foto’s in binnen en buitenland.

Bekijk hier een selectie van de stedelijke foto’s op Picfee. Een verrijking als wanddecoratie voor thuis in iedere kamer of op kantoor. Verkrijgbaar in verschillende maten en op professionele materialen als Museum canvas, dibond, acrylglas, hahnemühle en al deze materialen zijn te combineren met een luxe houten lijst.

Fotocode: 5027
Fotocode: 2755
Fotocode: 2169
Fotocode: 2079
Fotocode: 2038
Fotocode: 1898
Fotocode: 1564
Fotocode: 1188

Stedelijke fotokunst aan de muur

De grootste steden van de wereld en de Nederlandse steden op een rij. In de stedelijke poster collectie van Picfee vindt u de stad die bij u past. Met de wanddecoratie van Picfee creëer jij sfeer in je huis met unieke posters en schilderijen van beeldmakers. Breng het gevoel van jouw favoriete stad in huis met posters en schilderijen. Bij Picfee vinden wij het van belang dat beeldmakers hun foto’s gemakkelijk en eerlijk kunnen verkopen. Benieuwd naar ons concept? Lees meer op de pagina over ons! 

Heb jij mooie herinneringen aan een citytrip? En wil je deze herinneringen langer vast houden? Kies een poster of schilderij van jouw mooie stad en geef deze een uniek plekje aan jouw muur in huis. 

Kunst aan de muur vindt u bij Picfee. De mooiste skyline New York, of juist de Skyline van Breda en Tilburg elke stad wordt bij Picfee mooi ‘op de kaart gezet’. In deze categorie bestaan de prints uit kleurrijke tinten, maar ook zwart wit posters. Zwart wit posters zijn elk jaar weer een grote trend en gaan daarom tijdloos mee aan jouw muur! De zwart wit tinten zijn geschikt voor elke woonstijl. Ontdek bij Picfee posters en schilderijen over steden en architectuur. Zoek de poster die perfect bij u past. Met onze wanddecoratie geeft u uw interieur een persoonlijke sfeer. Dus wilt u uw interieur aankleden met een mooie zwart wit poster?  Bekijk ons woon lookbook XXL om je te laten inspireren welke print bij u het beste aan de wand past. 

Een unieke print aan de muur is er bij Picfee. Wij bieden elke beeldmaker een eerlijke vergoeding voor hun content die verkocht wordt. Zo streven wij naar een wereld waar elke beeldmaker eerlijk betaald krijgt voor de mooie content die zij ons aanbieden. 

Bij Picfee zorgen wij voor de beste kwaliteit kunst aan de muur. Daarom maken wij gebruik van professioneel museum materiaal voor uw wanddecoratie. Wilt u acrylglas gemakkelijk online bestellen? Bij Picfee kunt u kiezen uit verschillende soorten materiaal. Zo kunt u bij Picfee gemakkelijk mooie unieke kunst op canvas kopen.Wilt u de gehele muur restylen en een unieke touch geven? Met het professionele naadloos airtex behang kunt u uw wand snel en eenvoudig omtoveren tot uw favoriete stad. En moderne woonstijl? Met aluminium wanddecoratie geeft u een moderne uitstraling aan uw print. Deze kunt u afmaken met een luxe houten baklijst. Wilt u een echt kunstwerk aan de muur hangen op uniek materiaal ? Kijk dan voor de optie akoestische print. Dit is een unieke manier om uw print tot leven te brengen. Bij Picfee krijgt u de mogelijkheid om na uw gewenste materiaal te kiezen uit het formaat en ophangsysteem. 

Bij Picfee kun je een steden poster of schilderij gemakkelijk online bestellen. Picfee heeft unieke fotokunst van jouw favoriete stad. Wij bieden de beste kwaliteit voor de wanddecoratie aan jouw muur. Wilt u inspiratie opdoen voor ideeën over wanddecoratie in de slaapkamer of woonkamer? Bekijk nu onze woon lookbook XXL editie.

Bestel gemakkelijk en eenvoudig uw nieuwe wanddecoratie op Picfee.com. Echte kunst aan de muur en sfeer in uw huis of op kantoor vindt u bij Picfee. Van de fotograaf voor u.