Als interieurstylist creëer je een zo accuraat mogelijk design voor jouw klanten.

En met behulp van onze wanddecoratie, zet jij eenvoudig dat laatste puntje op de i.

Als professional met Picfee,

Picfee | Overview prints

Haal het maximale uit elke ruimte door de toevoeging van een print

Dat de toevoeging van wanddecoratie op kantoor en zakelijke wachtruimtes het plezier vergroot van werknemers van maar liefst 50%, dat hoeven we jou waarschijnlijk niet te vertellen. 

Daarom is het handig om voor elke situatie eenvoudig een geschikte afbeelding te vinden. Zoek eenvoudig via onze categorieën of tags naar de geschikte foto(‘s) voor jouw design. Geen enkele ruimte is tenslotte hetzelfde.

Onze populaire bedrijfsmaterialen

Met acrylglas creëer je eenvoudig een luxe uitstraling op speciale plekken of in gemeenschappelijke ruimtes

Bij Picfee kun je kiezen om je print te laten afdrukken op acrylglas. Acrylglas is een transparant materiaal dat met name geschikt is voor prints met intense kleuren en veel details. Dit materiaal laat namelijk veel diepte en glans zien.

De foto’s worden allereerst afgedrukt op een hoge kwaliteit Fuji Crystal Archive 220 grams fotopapier. Vervolgens wordt de foto achter het acrylglas met een dikte van 5mm geplaatst. Door het glanzende effect wat acrylglas geeft, is het belangrijk dat er geen verlichting direct tegenover de print staat. In combinatie met ons slimme ophangsysteem geeft acrylglas een verbluffend zwevend effect met een galerie kwaliteit.

Geef je ruimte een luxe uitstraling met naadloos airtex fotobehang


Bij Picfee kun je kiezen om je print te laten afdrukken op airtex fotobehang. Dit materiaal is geschikt om hele wanden mee af te dekken, aangezien de foto uit één stuk wordt geprint. Je ziet dus geen behangranden op de foto staan.

Airtex behang is van enorm sterke structuur waardoor de prints haarfijn worden afgebeeld. Dit materiaal is uitermate geschikt voor zakelijke ruimtes, het is krasvast, gemakkelijk schoon te maken en brandbestendig.

RE/MAX Totaal Makelaars. | Fotograaf: Ruud Milort | Product: Airtex behang

VKV Service | Fotograaf: Patrick van Dijk / Fackphotos | Product: Dibond

Dibond is de ideale combinatie van schoonheid en dagelijks gebruiksgemak

Een print op dibond geeft een stevige en unieke uitstraling aan hoge kwaliteit foto’s. De prints worden haarscherp gedrukt op stevige aluminium panelen. Dibond is een zeer sterk materiaal en daardoor uitermate geschikt voor in ruimtes met veel beweging, zoals vergaderzalen, bedrijfshallen, restaurants, garages en zelfs keukens en terrassen. Dibond wordt vaak gezien als tijdloos en klassiek.

Door ons slimme ophangsysteem zorgt dibond voor een zwevend effect van de muur. Creëer zelf heel gemakkelijk je verbluffende galerij. Omdat dibond van aluminium gemaakt is, zijn deze prints bestendig tegen lichte vocht en dus makkelijk te reinigen. 

De lijsten bij Picfee zijn te zien in diverse musea en tegelijkertijd uitermate geschikt voor thuis of op kantoor.

Al onze producten worden met de hand gemaakt. Zo ook alle lijsten voor jouw fotoprint. Om die kwaliteit te kunnen blijven garanderen, wij enkel met partners in Nederland. Naast de gestelde hoogwaardige kwaliteit, vinden we het bij Picfee ook belangrijk dat we op een verantwoorde, duurzame manier produceren. Bij Picfee koop je dan ook uitsluitend houten (bak)lijsten met een Forest Stewardship Council (FSC®) keurmerk.

Picfee | Materiaal - Omslagfoto lijsten en inlijsten

De meest gestelde vragen hebben we alvast voor je beantwoord.

Waarom zou ik me als reseller bij Picfee aansluiten?

Bij Picfee werken we dagelijks aan een wereld waar fotografen en andere creatieve beeldmakers een eerlijke beloning ontvangen. Dit wordt dagelijks door steeds meer fotografen gewaardeerd. Hierdoor beschik jij dagelijks over de nieuwste foto’s. Eenvoudig te gebruiken voor jouw designs.

Wat het kost om reseller te worden bij Picfee?

Wij voelen ons vereerd als jij er voor kiest om onze foto’s te gebruiken in jouw designs en jouw klanten te verblijden met onze prints. Daarom is dit model altijd gratis.

Hoe werkt het uitbetalen?

Bij bestellingen ontvang je direct een e-mail met daarin de specificaties. Aan het einde van de maand wordt het totaalbedrag van al jouw bestellingen op je rekening overgemaakt en ontvang je een totaalfactuur. Mocht je meer dan 10 bestellingen per maand hebben, dan is het ook mogelijk dat we je elke twee weken uitbetalen.

Kunnen we als bedrijf ook zelf prints bestellen?

Natuurlijk kun jij, als reseller, ook zelf prints bestellen. Sterker nog als reseller ontvang je altijd korting en profiteer je van de beste prijzen. Op bestellingen bij 3 of meer prints, ontvang je van ons zelfs een persoonlijke offerte.

Je ontvangt dan van ons een bevestiging en een factuur. Wanneer deze betaald is, gaan we gelijk aan de slag met je bestelling. Het is tevens ook mogelijk om deze kosten te verrekenen met je fee van eerdere verkopen.

Van wachtruimtes tot werkplekken, dankzij onze verschillende materialen, vind je bij Picfee voor elke situatie een gewenste oplossing.

VKV Service | Fotograaf: Patrick van Dijk / Fackphotos | Product: 4x Acrylglas

Wil je weten wat Picfee voor jou kan betekenen?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en we vertellen je graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

    VKV Service | Fotograaf: Patrick van Dijk / Fackphotos | Product: Dibond