Vul je e-mailadres in en ontvang direct ons lookbook

  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Picfee | Banner - Look book 2022

  Zoek in onze marketplace en vind jouw volgende aanwinst voor aan de muur.

  Heb je een vraag?

  Maak dan gebruik van onze chat of mail naar:
  [email protected]

  In het lookbook van Picfee vindt je voor de verschillende interieur designs met daarin de mooiste afbeeldingen, designs, foto’s illustraties en schetsen weergeven als wanddecoratie met of zonder mooie houten baklijsten.

  Dus ben jij op zoek naar interieur inspiratie of houd jij van het bekijken van mooie interieur designs? Dan is dit lookbook het antwoord op jouw zoektocht naar inspiratie voor aan de muur. 

  Ben jij op zoek naar decoratie voor aan de muur in je kantoor, woonkamer, slaapkamer, hal of ergens anders in huis. Dan geef dit lookbook jou een inkijkje in de weergave van bijna 100 foto’s van onze beeldmakers, geprojecteerd op verschillende wanden in kantoren, hotels of bij mensen thuis. Ben jij op zoek naar interieur inspiratie of designs voor jouw horecazaak en andere horeca gelegenheid? Ook dan is dit lookbook super handig voor jou. Ben je op zoek naar horeca interieur inspiratie of concreet voor jouw horeca interieur op zoek naar wanddecoratie met eten & drinken? Ga dan via deze link direct naar onze categorie eten en drinken en bekijk de lekkerste gerechten. 

  In het lookbook vind je naast vele interieur designs ook informatie terug over de verschillende materialen waarop je de mooiste in dit geval foto’s, kunt laten drukken. Hierbij kun je denken aan Acrylglas, Dibond (metalen wanddecoratie), onze Hahnemühle product lijn met onder andere Hahnemühle tussen een laag Acrylglas en verstevigd met dibond, in combinatie met onze verschillende ophangsystemen en/of de toevoeging van luxe baklijsten.

  Designs voor zakelijk interieur en met als focus inspiratie voor zakelijke wanddecoratie

  Ben jij als bedrijf of voor een bedrijf op zoek naar zakelijk interieur in de vorm van grote wanddecoratie, luxe muurdecoratie en/of functionele wanddecoratie tegen akoestiek? Dan ben je bij Picfee aan het juiste adres. Ga voor meer informatie en voorbeelden van klanten als VKV Shipping, Landal GP, resort Haamstede en RE/MAX makelaars kantoren via deze link naar onze zakelijke pagina of neem eenvoudig contact met ons op via de chat. 

  Naast moderne wanddecoratie vind je in het lookbook en bij Picfee ook vintage wanddecoratie met onder andere de collectie oude meesters. Waarbij elke verkoop van een van de oude meesters collectie wanddecoratie, een fee naar het Rijksmuseum gaat. Zo steunen we, voor zover we kunnen, alsnog de beeldmakers / gerechtigde bij de verkoop van hun content. 

  Interieur inspiratie voor de babykamer en interieur inspiratie voor de kinderkamer met als hoofdthema dieren.

  In de categorie dieren vind je de leukste en stoerste ideeën voor de wanddecoratie babykamer en kinderkamers. Dus ben je op zoek naar kwalitatieve wanddecoratie met de leukste dieren, ga dan via deze link naar de collectie dieren.