Bloemen collectie

Haal de natuur in huis met de unieke kleurrijke bloemen collectie van Picfee. Breng kleur aan jouw muur met de mooiste planten en bloemen die de beeldmakers van Picfee hebben gefotografeerd voor jou. Of je nou kiest voor de keuken, woonkamer of slaapkamer,  met de bloemenprints van Picfee tover je elke kamer om tot een gezellige en prachtige ruimte.

Fotocode: 10278
Fotocode: 10274
Fotocode: 10253
Fotocode: 10222
Fotocode: 10129
Fotocode: 9479
Fotocode: 8767
Fotocode: 8431
Fotocode: 8137

Bloemen collectie

Bloemen zijn een populaire trend op het gebied van wanddecoratie. Onder de categorie bloemen, vind je de populairste, leukst en kleurijkste wanddecoratie van bloemen en planten. Bij Picfee vind je een breed aanbod van bloemen en planten prints die voor alle woonstijlen geschikt zijn. Elke bloem heeft zijn eigen persoonlijke betekenis. Kies de bloem die bij jouw persoonlijkheid past of het beste matcht met het interieur. 

Kies voor een kleurrijk bloemen boeket voor aan de muur of juist voor een single flower die de eyecatcher is van de muur. Bij Picfee hebben we allerlei soorten bloemen, zoals: rozen, tulpen, lavendel, klaprozen, margrieten, paardenbloemen, narcissen, viooltjes en nog veel meer. Kies jouw favoriete bloem voor aan de muur en breng de natuur in huis.

In de bloemen collectie vind je diverse soorten prints die ieder een verhaal vertellen. Een mooie close up van een roos of juist het bekende kleurrijke tulpenveld van Nederland. Bloemen wanddecoratie in zwart-wit of juist in de felste kleuren. Neem een kijkje in onze uitgebreide, kleurrijke bloemen collectie en breng de natuur in huis met de wanddecoratie van Picfee.  

Wanddecoratie die jouw muur tot leven brengt

Bij Picfee zorgen we voor de beste wanddecoratie kwaliteit aan jouw muur! Alle wanddecoratie van Picfee wordt geproduceerd in Nederland met professionele materialen. Een mooi bloemenboeket op acrylglas voor in de keuken of woonkamer brengt de natuur in huis. Wil je een grotere impact maken in de kamer? Kies dan voor de mooie bloemen print op airtex behang.  

De bloemen wanddecoratie creëert ook sfeer in huis op andere materialen, zoals: dibond, canvas, akoestisch, fotopapier etc. Elk materiaal zorgt voor een andere uitstraling aan de unieke bloemenprint. Acrylglas geeft echt de kwaliteit van een galerie, maar een bloemenprint komt ook tot leven op het mooie dibond materiaal. Kies ervoor om de wanddecoratie af te maken met een mooie luxe houten lijst. 

De beste producten voor jou!

Heb jij de mooiste bloemen print voor jou gevonden? En ben jij klaar om deze aan jouw muur te hangen? Bestel hem dan snel een eenvoudig online bij Picfee. Kies jouw favoriete bloemen print en het materiaal dat het beste bij jouw past. Kies daarbij het ophangsysteem, waarmee jij gemakkelijk de wanddecoratie kan ophangen aan de muur. 

Wij zorgen voor de perfecte bloemen wanddecoratie voor bij jou aan de muur van de hoogste kwaliteit.