Wanddecoratie met unieke digitale kunst 

Naast fotokunst als wanddecoratie zijn ook onderwerpen als digitale kunst en designs als wanddecoratie steeds populairder. Op Picfee vind je unieke kunst gemaakt door getalenteerde beeldmakers. Met digitale kunst verrijk je elke kamer op een unieke manier en creëer je effecten van warm en creatief tot strak en zakelijk. In de collectie digitale kunst vind je een overzicht van de meest populaire digitale kunst op Picfee. 

Bekijk hier een collectie van digitale kunst op Picfee. Een verrijking als wanddecoratie voor thuis in iedere kamer of op kantoor. Verkrijgbaar in verschillende maten en op professionele materialen als Museum canvas, dibond, acrylglas, hahnemühle en al deze materialen zijn te combineren met een luxe houten lijst.

Fotocode: 9405
Fotocode: 8778
Fotocode: 8586
Fotocode: 8583

Digitale kunst als wanddecoratie van Picfee creëert op elke plek in een kamer de geschikte toon.

Zo kun je kiezen voor strakke lijnen voor een zakelijk en abstract effect of kies je voor een kunstwerk wat een meer warme en persoonlijke look geeft.

Digitale kunst op Canvas

Bij Picfee vind je de meest unieke digitale kunst op Canvas als wanddecoratie. Onze canvassen zijn gemaakt van het beste doek en worden met de hand vakkundig gemaakt. Op elk van onze Canvassen worden de mooiste, unieke digitale kunst geprint. Elk van onze canvassen is standaard uitgerust met een eenvoudig ophangsysteem. Tevens is het ook mogelijk om jouw unieke digitale kunstwerk op canvas te voorzien van een luxe houten baklijst. Deze Canvas in baklijst combinatie is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren baklijsten, namelijk wit, blank en zwart. Elk van deze baklijsten voor canvas, wordt met de handgemaakt en professioneel afgewerkt. De canvas in baklijst van Picfee worden door dezelfde mensen gemaakt die ook musea lijsten afwerken. Kortom elke baklijst voor een canvas van Picfee is een museumkwaliteit lijst en is in combinatie met het beste canvas doen een echte eye catcher. 

Digitale kunst op dibond/metaal

Ben jij op zoek naar digitale kunst op metalen prints? Dan vind je in de Picfee collectie de meest unieke digitale kunst en designs. Wij brengen voor jou in een overzicht de meest unieke digitale kunstwerken direct gemaakt door onze beeldmakers. Door jouw favoriete digitale kunst object te combineren met Dibond/metalen print of  geborsteld aluminium, realiseer je zelf jouw unieke digitale kunstwerk. 

Acrylglas wanddecoratie met digitale kunst

Bij Picfee creëer je middels onze materialen jouw eigen wanddecoratie. Elk materiaal heeft zo zijn eigen effect. Ben jij op zoek naar een echte eyecatcher dan raden we je aan om jouw favoriete kunstwerk op Picfee te laten leveren op Acrylglas. Wanneer je voor Acrylglas kiest, gaan wij bij Picfee aan de slag en creëren we voor jou een hoge kwaliteit acryl glazen print met daarachter jouw gekozen kunstbeeld. Ben jij nou op zoek naar een modern unieke print? Dan raden we je aan om jouw acryl glazen print af te werken met een luxe houten baklijst. Deze opmaakt gemaakte houten baklijst creëert een effect waarbij het lijkt alsof jouw glazen kunstwerk zweeft. De kwaliteit spat er vanaf. 

Lijsten en inlijsten van kunst en designs

Digitale kunst als wanddecoratie is super populair. Dagelijks creëren klanten hun eigen versie van het kunstwerk door de verschillende materialen te combineren met een unieke houten (bak)lijst. Zo creëer je op Picfee eenvoudig jouw kunstwerk met een luxe houten baklijst of