Droneshots

Ze kwamen letterlijk vanuit het niets, maar zijn nu niet meer weg te denken. De zo gehete UAV’s (Unmanned Aerial Vehicle) beter bekend als drones. Een drone is dus een veelal (klein) luchtvaartuig zonder piloot en wordt op afstand met een controller (afstandsbediening) bestuurd. Door de jaren heen kende de drone vele ontwikkelingen. Zo werd er gestart met enkel een vlieg optie. Vandaag de dag heeft de drone ook binnen de afbeeldingen en fotografie zijn plek ingenomen. Door de kwalitatief hoge camera’s kun je erg goede kwaliteit foto’s maken vanuit perspectieven die nooit eerder zijn vastgelegd. Onderstaand vinden jullie de drone collectie van (drone) fotografen op Picfee. Nooit eerder vertoonde shots die nu verkrijgbaar zijn als wanddecoratie voor thuis of op kantoor. Je kunt de shots uit deze collectie eenvoudig bestellen op: Acrylglas, Behang, Canvas, Dibond, Geb. Aluminium, als Fuji fotopapier en een van de verschillende Hahnemühle combinaties.

Fotocode: 9190
Fotocode: 8643
Fotocode: 8086
Fotocode: 4923
Fotocode: 4219
Fotocode: 4225
Fotocode: 4239

Drone shots als wanddecoratie

De wereld vanuit een ander perspectief bekijken, dat kan! Door middel van de nieuwste technologieën, namelijk: drones. Met deze drones worden afbeeldingen voor wanddecoratie vanuit een geheel ander perspectief uniek gefotografeerd. De skyline van New York vanuit de lucht bekijken en deze wanddecoratie in de slaapkamer of keuken hangen? Met de drones van tegenwoordig is alles mogelijk.

Door middel van unieke technologie worden de mooiste, meest unieke beelden gemaakt.

In de categorie drone-shots zijn er unieke afbeeldingen gemaakt van de skyline van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Breda en nog veel meer. Naast de mooiste drone-shots in Nederland bestaat de collectie ook uit wereldsteden. Steden als New York, Chicago, Los Angeles etc. De mooiste steden bij u aan de wand? Echte fotokunst is gemakkelijk online te bestellen bij Picfee.com. 

De natuur, landschappen, de havens in Nederland en de bruggen van bovenaf bekijken?  Unieke foto kunst wordt gemaakt door de beste fotografen van Picfee. Drone shots bieden een nieuw perspectief bij u in huis of op kantoor. 

Voor in de slaapkamer wanddecoratie van uw favoriete stad of natuurgebied. Door middel van het luchtvaartuig zonder piloot kunnen fotografen van Picfee u een ander beeld laten zien in de wereld. Deze beelden kunt u gemakkelijk online bestellen en dan heeft u de mooiste wanddecoratie binnenkort bij u aan de wand hangen. Echte kunst aan de muur vindt u bij Picfee. Daarbij bieden wij de fotografen een eerlijke vergoeding voor hun verkochte content. Wilt u meer weten? Neem een kijkje op Picfee.com.

Drone shots op canvas kopen of wilt u de wanddecoratie tot leven brengen met weerspiegeling in het acrylglas? Bij Picfee zorgen wij voor de beste kwaliteit en wordt uw favoriete afbeelding gedrukt op professioneel museum materiaal. Bij Picfee kunt u gemakkelijk het beste museum materiaal acrylglas online bestellen. Daarnaast bieden wij wanddecoratie van aluminium en canvas op doek.  Aluminium wanddecoratie zorgt voor een strak modern effect voor echte kunst aan de muur. Een mooie poster aan de muur vanuit de lucht biedt een nieuw perspectief aan uw muur. Een gehele muur restylen, met een muurposter, airtex behang is het materiaal om jouw muur om te toveren Benieuwd welke andere materialen er te koop zijn bij Picfee voor uw eigen wanddecoratie? Neem een kijkje bij Picfee.com.

Bent u opzoek naar keuken wanddecoratie? Posters voor in de slaapkamer of unieke wanddecoratie voor op kantoor? Wilt u echte kunst aan de wand? Neem dan snel een kijkje in de drone collectie van Picfee. Inspiratie voor ideeën van wanddecoratie bij u in huis? Voor de slaapkamer, woonkamer, kinderkamer of zelfs keuken? Bekijk het Woon lookbook XXL van Picfee en laat je inspireren.