Bekijk onze Exposities

Op deze pagina vind je alle exposities met Picfee wanddecoratie.

Markthal

Een Picfee Expositie

Mediamarkt

Een Picfee Expositie

Heerlen

Reinier Snijders

Markthal

Een Picfee Expositie

Mediamarkt

Een Picfee Expositie

Heerlen

Collectie: Reinier Snijders

De collectie

De collectie

De collectie

Waarom kies je voor Picfee?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en een van onze collega’s neemt contact met je op.

En creëer samen met Picfee een unieke expositie op de beste wanddecoratie.

Picfee - categorie stilleven

  Picfee | Niels van Dam - Omslagfoto homepage

  Heb je een vraag?

  Stel hem gerust via het bovenstaande contactformulier, onze chat of mail naar:
  [email protected]

  Unieke kunst exposities

  Kunstexposities in Nederland bieden kunstliefhebbers de kans om de meest indrukwekkende en innovatieve kunst te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar hedendaagse kunst, klassieke meesterwerken of avant-garde kunstvormen, in Nederland vind je tal van kunstexposities die aan al je wensen voldoen.
  In de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag kun je terecht voor internationale kunst tentoonstellingen met werken van wereldberoemde kunstenaars. Maar ook in kleinere steden en dorpen kun je prachtige kunstexposities vinden, met werken van lokale en opkomende kunstenaars.
  Bij de meeste kunstexposities in Nederland kun je niet alleen de kunstwerken bekijken, maar ook deelnemen aan rondleidingen, lezingen en workshops. Zo kun je meer te weten komen over de achtergrond en het creatieve proces van de kunstenaars en hun werken.
  Wil je op de hoogte blijven van de laatste kunstexposities in Nederland? Houd dan de websites en sociale media van de kunstinstellingen en musea in de gaten, of kijk op Picfee voor een overzicht van onze komende kunstexposities. Zo kun je gemakkelijk de exposities vinden die aansluiten bij je interesses en kun je genieten van de prachtige kunst die Nederland te bieden heeft.

  Naast de bekende musea en kunstinstellingen in Nederland, bieden ook veel galeries en kunstbeurzen interessante kunstexposities. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij de Amsterdam Art Fair, de KunstRAI in Amsterdam of de Art The Hague voor kunst van bekende en opkomende kunstenaars uit binnen- en buitenland.
  Ook kun je terecht bij kleinere galeries en kunstbeurzen in steden en dorpen, zoals de Kunst10daagse in Bergen, de KunstRai in Utrecht of de Kunstmanifestatie Noordoostpolder. Hier kun je niet alleen kunstwerken bekijken, maar ook in gesprek gaan met de kunstenaars en hun werken aanschaffen.
  Daarnaast bieden veel steden en dorpen tijdens het jaar verschillende kunstexposities, zoals de Kunstroute in Amersfoort of de Kunstwandelroute in Oostzaan. Tijdens deze evenementen kun je langs verschillende locaties lopen en kunstwerken bekijken van lokale kunstenaars. Dit is een leuke manier om kennis te maken met de kunst in jouw omgeving.
  In samenvatting biedt Nederland een rijke en diverse kunst scène met vele interessante kunstexposities. Of je nu op zoek bent naar internationale kunst of lokale kunstenaars, er is voor ieder wat wils. Blijf op de hoogte van de laatste kunstexposities van Picfee en geniet van de prachtige kunst die Nederland te bieden heeft.