Dibond

Een modern en zeer bestendig materiaal

Een print op dibond geeft een stevige en unieke uitstraling aan hoge kwaliteit foto’s. De prints worden haarscherp gedrukt op stevige aluminium panelen.Dibond is een zeer sterk materiaal en dus geschikt voor in vochtige ruimtes, restaurants, garages of keukens. Dibond wordt vaak gezien als tijdloos en klassiek.

“Haarscherpe prints gedrukt op stevige aluminium panelen”

Een dibond print geeft een stevige en unieke uitstraling aan hoge kwaliteit foto’s. De foto’s worden afgedrukt op het beste fotopapier en vervolgens worden deze prints gelijmd op stevige aluminium panelen. Met het ophangen van deze prints wordt als het ware een verbluffende galerij gecreëerd.

Picfee | Dibond / Metalen print

“Kies voor een print van stevig materiaal”

Bij Picfee kun je kiezen om je print te laten afdrukken op dibond.Dibond bestaat uit een stevig 4 mm aluminium paneel, wat een luxe en unieke uitstraling aan je interieur geeft. De prints worden gedrukt op het beste fotopapier om vervolgens te worden gelijmd op de aluminium panelen.Door de stevige aluminium panelen zijn dibond prints eenvoudig te onderhouden en zijn ze UV en vocht bestendig.

Door de verschillende ophangsystemen, creëer je voor elke ruimte een passende uitstraling

Ophangplaatje

Blind ophangsysteem

Afstandshouders.

“Werk af met een luxe baklijst”

Het is ook mogelijk om dibond te laten afwerken met een luxe baklijst eromheen. Deze baklijst geeft een premium uitstraling aan je print en zorgt voor een zwevend effect. De baklijst kan in drie verschillende kleuren worden besteld: zwart, wit en blank.

Inspiratie

Voorbeelden van hoe een print op dibond in het interieur past.