Wanddecoratie met oude meesters

Ben jij op zoek naar kwalitatieve wanddecoratie met de Nachtwacht, het meisje met de parel of een van de andere oude meesters? Dan vind je in onze collectie elke oude meester die jij aan je muur wilt. 

Wanneer je een iconisch kunstwerk aan je muur wilt, dan ga je natuurlijk voor namen als Rembrandt van Reijn, Johannes Vermeer, Vincent van Gogh,  Bartholomeus van der Helst en andere bekenden oude schilder meesters uit Nederland. 

Het bijzondere aan de oude meesters collectie van Picfee is dat wij de fee voor de beeldmaker schenken aan het Rijksmuseum. Als verantwoordelijke voor deze iconische kunst dragen wij met het geven van deze fee bij aan de toekomst en zekerheid van onze Nederlandse werken. 

Oude meesters als behang voor aan de muur

Ben jij fan van de oude meesters zoals de Nachtwacht, het meisje met de parel, de bedreigde zwaan, de staalmeesters of een een andere Nederlandse kenmerkende kunst van onze iconische oude meesters? Dan kun je deze natuurlijk bij Picfee vinden. Zo kunnen we jouw favoriete kunstwerk ook op Naadloos behang bij je leveren en/of monteren. Jij geeft aan hoe groot jouw muur is, wij zorgen ervoor dat jij het beeld op zijn scherpst krijgt aangeleverd.  Met het naadloze behang van Picfee creëer je een situatie waarbij je uit een stuk behang een fantastische replica van bijvoorbeeld de Nachtwacht kunt creëren. Heb jij vragen over oude meesters op naadloos behang? Ga dan naar onze contactpagina en wij helpen je graag. 

Oude meesters op Canvas

Niets is zo traditioneel als een van de klassieke oude meesters op canvas. Met beste canvas doek in combinatie met de scherpste printer vind je bij Picfee een echte eyecatcher als het gaat om een klassieke canvas print. Met keuze uit 2 cm of een museum dikte van 4,5cm kun je geheel in jouw eigen stijl een klassieke versie van een klassiek kunstwerk creëren. Mocht je het nog een chique touch willen geven, dan kun je er altijd voor kiezen om een passende baklijst aan jouw canvas print toe te voegen. 

Oude meesters op Dibond

Een klassieke insteek met een verfrissend moderne twist? Ga dan bij onze oude meesters collectie voor een dibond (metalen) print. Hierbij creëer je een mat effect met daarop een klassiek kunstwerk. Door de verschillende combinaties van een dibond/metalen print en de oude meesters kun je met behulp van de ophangsystemen voor elke kamer een unieke setting creëren. Wil jij een klassiek gevoel in combinatie met een modern effect naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor de afwerking van jouw dibond print met een oude meester voor een luxe houten baklijst. Hierbij monteren onze specialisten een unieke op maat gemaakte houten baklijst om jouw dibond/metalen print heen. Je creëert hiermee de ervaring dat een klassiek kunstwerk wordt weergegeven op een modern super strak materiaal wat zweeft in een tijdloze houten lijst. Kortom een voorbeeld van echt unieke betaalbare wanddecoratie. 

Oude meesters achter acrylglas

Ben jij opzoek naar wanddecoratie met een klassieke look en toch een echte eye catcher? Kies er dan voor om jouw favoriete oude meesters te bestellen op acrylglas. Met ons acrylglas creëren we een look waar niemand omheen kan. Elke ruimte zal worden verfraaid met een oude meester op acrylglas. Wil je jouw oude meester op acrylglas echt bijzonder maken? Voeg dan een op maat gemaakte houten baklijst toe aan jouw acryl glazen print. Door de houten baklijst krijg je een zwevend effect om de acryl glazen print. 

Oude meesters (in)lijsten

Wil jij een echte klassiek Nederlandse oude meester in een op maakt gemaakt houten lijst van museum kwaliteit? Ook dit kan bij Picfee. Wij kunnen in overleg elke oude meester met en zonder glas in verschillende lijsten voor je maken. Zo creëer je een echte unieke klassieke ervaring met de oude meesters in combinatie met Picfee kwaliteit. 

 

Hollandse Oude meesters voor op kantoor

Ook op kantoor kun je jouw kamers voorzien van de tijdloze klassieke Hollandse oude meesters. In combinatie met de verschillende kwaliteitsmaterialen van Picfee creëer in je in slechts 4 stappen unieke kunstwerken met jouw favoriete Hollandse oude meesters. Of je nu een klassieke Hollandse oude meester voor in je directiekamer wil als ingelijst schilderij of een naadloos behang van nachtwacht in de vergaderkamer. Ga hier naar de zakelijke pagina van Picfee en neem eenvoudig contact met ons op.