Picfee

Ons verhaal 

Bij Picfee vinden we het belangrijk dat jij een prachtige, unieke foto ontvangt en dat de fotograaf daar altijd eerlijk voor betaald krijgt. Daarnaast worden alle prints duurzaam gedrukt en handgemaakt in Nederland, met de grootste zorg. Wij staan voor eerlijkheid, transparantie en een fantastisch resultaat, dat is wat je overal terugziet.

Wij doen geen concessies

Bij Picfee vinden we het belangrijk dat jij een fantastische print ontvangt, dat de fotograaf eerlijk betaald krijgt en dat de prints op een duurzame en eerlijke manier geproduceerd worden.Hier doen we geen concessies in, dit zijn onze basisprincipes. Je vindt daarom bij Picfee alleen unieke prints die eerlijk zijn gemaakt.

Vandaag de dag krijgen fotografen nog steeds niet eerlijk betaald voor hun werk

Picfee is opgericht met het doel om fotografen en andere creatieve makers eerlijk te belonen voor het prachtige werk dat zij maken. Vandaag de dag worden foto’s nog steeds oneerlijk gedeeld en ziet de fotograaf daar nauwelijks tot niks van terug.Hier brengen wij een verandering in: zonder deze fotografen zouden er namelijk geen prints en foto’s zijn. Bij Picfee krijgen fotografen daarom vanaf het begin af aan eerlijk betaald voor hun werk. Zo stellen we getalenteerde fotografen in staat om op een laagdrempelige manier hun eigen verkoopkanaal te starten.

Picfee | Wanddecoratie de Hef
Picfee | Materialen - kwaliteit lijsten handgemaakt in Nederland
Daarnaast worden onze prints duurzaam geproduceerd in Nederland

Naast dat wij de fotograaf altijd eerlijk belonen, vinden we het belangrijk dat jij, als klant, een prachtige print van hoogwaardige kwaliteit ontvangt.We werken daarom alleen met leveranciers in Nederland die de prints met zorg handgemaakt afdrukken en afwerken. De prints bestaan uitsluitend uit duurzaam materiaal en worden altijd verzekerd verzonden.Hierdoor weten we zeker dat jij een print van uitstekende kwaliteit ontvangt. En hadden we al gezegd dat de print die je ontvangt altijd helemaal klaar is om direct op te hangen? Je krijgt de print inclusief lijst en ophangsysteem, wel zo handig.

Waarom kies je voor Picfee?

Alle prints worden in Nederland geproduceerd en verzekerd van de beste kwaliteit.