Picfee | Logo black cropped

Picfee

”In een wereld waarin beelden met de dag belangrijker en waardevoller worden, dienen we dit als maatschappij op de juiste waarde te schatten. Met Picfee nemen we hier het voortouw in.” 

Picfee | Omslagfoto Rotterdam

Fotograaf: Patrick van Dijk (Fackphotos) – Fotocode: 96 – Afmeting print: 120x150cm

”Vandaag de dag krijgen fotografen nog steeds niet eerlijk betaald voor hun werk.”

Picfee is opgericht met het doel om fotografen en andere creatieve makers eerlijk te belonen voor het prachtige werk dat zij maken. Vandaag de dag worden foto’s nog steeds oneerlijk gedeeld en gebruikt. Dit lijkt vrij onschuldig alleen het brengt meer teweeg dan je denkt.

Beeldmakers en met name fotografen zien hier veelal nauwelijks iets van terug. En dat terwijl zij juist degene zijn die aan de basis staan van die afbeelding/foto die jij zo mooi vindt en wil gebruiken.

Hier brengen wij een verandering in, want zoals gezegd zonder deze beeldmakers / fotografen zouden er namelijk geen foto’s en wanddecoratie zijn. Bij Picfee krijgen fotografen daarom vanaf het begin af aan eerlijk betaald voor hun werk. Zo stellen we getalenteerde beeldmakers / fotografen in staat om op een laagdrempelige manier hun eigen verkoopkanaal te starten.

Picfee | Materiaal -

Ons verhaal

Hoe een nuchtere houding de rode draad in ons bedrijf werd.

Laat duidelijk zijn dat we bij Picfee enkel de hoogste kwaliteit wanddecoratie verkopen.

Alleen doen we veel meer dan dat. Bij Picfee vinden content makers namelijk hun thuis doordat zij tegen een echte eerlijke winst hun content kunnen verkopen aan bedrijven of consumenten en dit zonder daarbij hun originele bestanden te vergeven.

Je koopt dus direct van de beeldmaker zelf alleen dan inclusief de garantie van Picfee voor wat betreft de kwaliteit en service. Dat is wat ons zo bijzonder maakt.

Picfee | Canvas in luxe baklijst
Picfee | Materiaal - Omslagfoto lijsten en inlijsten

Bij Picfee hebben we niet één maar twee klanten, hierdoor is alleen het beste goed genoeg.

Bij Picfee hebben we niet een maar twee klanten. Onze klanten kopen de hoogste kwaliteit wanddecoratie van de markt en hebben keuze tot echte museumkwaliteit met hun unieke favoriete beeld voor thuis of op kantoor.

Wij zijn ons bewust van het verwachtingspatroon dat wordt geschetst van deze woorden, maar simpelweg voor minder doen we het niet.

Ons dagelijks groeiend aantal beeldmakers spendeert namelijk de grootste zorg en moeite aan de afwerking van hun unieke beelden. Naast het vergeven van een eerlijk fee is het meest belangrijke van allemaal dat we hun passie en liefde van de beeldmaker weergeven door hun afbeeldingen te realiseren op enkel de beste kwaliteit.

Dat is het geen dat onze beeldmakers van Picfee mogen verwachten. Het is tenslotte hun beeld wat bij jou thuis of op kantoor komt te hangen.

Een aantal voorbeelden van onze materialen

Picfee | Materiaalfoto Dibond

Dibond (Metaal)

Acrylglas

Picfee | Hahnemuhle papier tussen acrrylglas en dibond

Acrylglas op Dibond en daar tussen in Hahnemühle fotopapier

Picfee | Materiaalfoto Dibond

Dibond (Metaal)

Acrylglas

Picfee | Hahnemuhle papier tussen acrrylglas en dibond

Acrylglas op Dibond en daar tussen in Hahnemühle fotopapier

Wij doen geen concessies

Naast dat wij de fotograaf altijd eerlijk belonen, vinden we het belangrijk dat jij, als klant, een prachtige print van hoogwaardige kwaliteit ontvangt. We werken daarom alleen met leveranciers in Nederland die de prints met zorg handgemaakt afdrukken en afwerken.

De prints bestaan uitsluitend uit duurzaam materiaal en worden altijd verzekerd verzonden. Hierdoor weten we zeker dat jij een print van uitstekende kwaliteit ontvangt. En hadden we al gezegd dat de print die je ontvangt altijd helemaal klaar is om direct op te hangen? Je krijgt de print inclusief lijst en ophangsysteem, wel zo handig.

Picfee | Materialen - kwaliteit lijsten handgemaakt in Nederland

Waarom kies je voor Picfee?