Reflecties

Reflectie foto’s iedereen heeft ze wel eens gezien. Het unieke aan goede reflectiefoto’s is dat je minimaal twee keer moet kijken om te zien welke kant nu echt is en welke kant de reflectie is. Het unieke en tevens ook het moeilijke aan goede reflectiefoto’s is het creëeren van het perfecte plaatje. Het vereist soms de perfecte timing al levert dit dan ook de perfecte reflectiefoto op. 

In deze collectie vind je de beste reflectiefoto’s van fotografen op Picfee. Een verrijking als wanddecoratie voor thuis in iedere kamer of op kantoor. Verkrijgbaar in verschillende maten en op professionele materialen als Museum canvas, dibond, acrylglas, hahnemühle en al deze materialen zijn te combineren met een luxe houten lijst.

Fotocode: 1202
Fotocode: 3708
Fotocode: 3507
Fotocode: 1188
Fotocode: 1206

De echte reflecties kunst bij u aan de muur

Een echte levendige poster of schilderij bij u aan de wand beschikt over reflectie. Reflectie in een afbeelding is de weerkaatsing van het licht. Dit creëert een unieke afbeelding wat ervoor zorgt dat er echte fotokunst wordt gecreëerd. Reflecties in fotokunst zijn vooral uniek als deze in het water verduidelijkt worden. Posters en schilderijen die reflecties bevatten in het water zorgen ervoor dat er twee keer gekeken wordt naar de afbeelding vanuit verschillende perspectieven. De zon schijnt vaak op het onderwerp, zodat deze de reflectie nog meer kan benadrukken. Reflectie foto’s worden op de meest unieke manieren gemaakt. Het gaat om het perfecte plaatje schieten op de juiste timing. De reflecties kunnen snel veranderen door de veranderingen van de lichtbron. Dit maakt het voor de beeldmakers een uitdaging om de mooiste reflecties te kunnen schieten. Bij posters en schilderijen met reflectie is het van belang, de bewonderaar te laten nadenken over welke kant van het schilderij nu echt is en welke een reflectie. De bewonderaar van het schilderij moet hierdoor twee keer kijken naar de fotokunst. Dat is het doel dat beeldmakers met reflectie in fotokunst willen bereiken.  

In deze unieke reflectie collectie van Picfee vindt u de mooist reflectie foto’s van onze getalenteerde beeldmakers. De skyline van Rotterdam of de mooie grachtenhuizen in Amsterdam. Iedere foto beschikt over de unieke kunst in het water of een andere reflectie. De drinkende eekhoorn van Dick van Duijn is ook een uniek plaatje dat op de juiste timing is genomen. Het mooie aan reflectie posters en schilderijen is, dat ze de fotokunst tot leven brengen in elke ruimte. 

Reflectie tot leven brengen met de beste kwaliteit

Wilt u de lege muur tot leven brengen? Dat kan met de wanddecoratie van Picfee. Style uw muur met de mooiste prints van Rotterdam, Amsterdam of een andere prachtige stad.     Kies de skyline van uw favoriete stad, maar dan nog met een prachtige reflectie in het water. De reflectie fotokunsten van de getalenteerde beeldmakers zorgen voor een unieke sfeer aan uw wand. Picfee biedt u de mogelijkheid om de gehele muur een nieuwe touch te geven. Dit is namelijk mogelijk met het professionele naadloze airtex behang van Picfee. Een echte eyecatcher voor in de wachtruimte of vergaderzaal op kantoor. Met dit behang tovert u snel de gehele kamer om tot uw favoriete stad met reflectie.

Om de reflecties op de print nog extra inzicht te geven kunt u kiezen voor een poster van acrylglas. Met het mooie acrylglas ziet u de print tot leven komen met extra reflecties in het glas. Het creëert een unieke sfeer in de ruimte en zal tijdloos meegaan in uw woonstijl. Acrylglas is gemaakt van professioneel museum materiaal en is gemakkelijk online te bestellen bij Picfee. Een echte eyecatcher aan de muur van 150 x 200 brengt de gehele muur een smaakvolle sfeer. Een canvas schilderij is een klassiek en tijdloos materiaal. Om een canvas doek een nieuwe draai te geven kunt u deze afmaken met een luxe houten baklijst. Uw favoriete poster kunt u gemakkelijk laten drukken op canvas. Een canvas poster zorgt voor een stijlvolle sfeer in de ruimte en een klassiek gevoel.

Een modern materiaal is aluminium. Wanddecoratie van aluminium zorgt voor een moderne sfeer aan de wand en een unieke uitstraling. Het is een mooi materiaal dat tijdloos meegaat met het interieur. Elk materiaal van Picfee is gezicht voor uw unieke woonstijl. Wilt u meer weten van de materialen kunt u meer informatie vinden op Picfee.com onder het kopje materialen. Daarnaast kunt u kiezen uit de verschillende formaten en ophangsystemen. 

Bestel gemakkelijk online uw favoriete wanddecoratie bij Picfee.com. En geniet zo snel mogelijk van de kunst aan uw wand.