Re/Max Makelaars
X
Picfee

Lees hier over de ervaring van Remax Makelaars bij Picfee

REMAX Makelaars Rotterdam

RE/MAX is het grootste franchise organisatie in de wereld.

REMAX Makelaars is opgericht in 1973 en is vandaag de dag uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 130.000 makelaars over de hele wereld. Zo wordt er via REMAX Makelaars elke 30 seconden een woning verkocht. In Nederland heeft REMAX Makelaars 22 kantoren en bieden zij een full service bij de aankoop en/of verkoop van je woning. Met elk kantoor gespecialiseerd in een eigen stad of woonwijken.

REMAX Makelaars team Goudsesingel

“Wij waren voor ons nieuwe kantoor aan de Goudsesingel op zoek naar een echte Rotterdamse plaat op heel groot formaat op de muur”.

In Rotterdam was het management van REMAX Makelaars op zoek naar een manier om hun teamkeuken een passende uitstraling te geven. In het hart van Rotterdam werken zij dagelijks aan de verkoop van woningen uit hun stad. Het team van REMAX makelaars in Rotterdam vinden het dan ook belangrijk dat hun kantoordecoratie hierop is afgestemd. 

Met een Airtex behang van Picfee hebben zij er voor gekozen om hun gehele wand met een uit een stuk gesneden hoge kwaliteit airtex behang te decoreren. Hierdoor is er een groot formaat print ois geschikt om de gehele wand te bekleden voor in het kantoor van GSV. Doordat het op één stuk geprint wordt zijn erg geen naden te zien op de wand. 

De zwart-wit airtex print van Rotterdam geeft onze lunchruimte een warme en indrukwekkende uitstraling.

Een supertof product en sterke kwaliteit. Nog steeds heel blij met het shot van  Ruud Milort

Picfee | Materiaal -

Rotterdam naadloos aan de muur bij REMAX Makelaars in Rotterdam Centrum

Picfee | Re/Max makelaars omslag foto 2

Het resultaat

Remco Schrijver

“Wij waren voor ons nieuwe kantoor aan de Goudsesingel op zoek naar een echte Rotterdamse plaat op heel groot formaat om de muur in onze teamkeuken een bijzondere uitstraling mee te geven. Omdat de keuken in de kelder gelegen is, moest het echt een opvallende plaat worden om de keuken als geheel naar een hoger plan te tillen. We vonden bij Picfee een afbeelding die gelijk paste en die kon kamerhoog/kamerbreed op speciaal behang gedrukt worden. Een supertof product en sterke kwaliteit. Nog steeds heel blij mee!”

Wil jij net als REMAX Makelaars ook jouw kantoor of werkplek op nieuw inrichten nemen en voorzien van unieke wanddecoratie?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en een van onze collega’s neemt contact met je op.