Rotterdam

De bekendste havenstad van Nederland dankt zijn naam aan rivier de Rotte. De stad liggend aan de Maas en bekend van iconische gebouwen als de Erasmusbrug, Willemsburg, de Hef, de Kubuswoningen en en sinds enige tijd ook de Rotterdam, telt meer dan 650.000 inwoners.

Tags van bekende Rotterdamse plekken en gebouwen

Centraal Station | Euromast | ErasmusbrugFeijenoordde Kuip | Markthal | Kop van Zuid | KubuswoningenWillemsbrug

Foto's van Rotterdam

Fotocode: 10526
Fotocode: 12562

 fotografen

Bekijk hier een aantal bekende fotografen met foto’s van Rotterdam

Blogs

Rotterdamse wanddecoratie op Picfee

Rotterdam, de stad die bekendstaat om de grootste haven van Europa en daarbij het harde werken. Als echte Rotterdammer kan een mooie Rotterdamse print niet ontbreken op kantoor of in huis. Maar ook buiten de stad zijn er liefhebbers van Rotterdam. Iedereen heeft wel een favoriete plek van Rotterdam en deze willen wij laten zien in onze unieke Rotterdamse wanddecoratie collectie. 

De Rotterdamse collectie bestaat uit unieke prints van Rotterdam, zoals de haven, de Erasmusbrug, de skyline en de kubuswoningen. De stad heeft veel iconische gebouwen en onze getalenteerde beeldmakers hebben deze voor jou gefotografeerd, zodat jij ze thuis of op kantoor kan bewonderen. 

De Rotterdamse prints zijn geschikt voor kamers in het huis, maar ook voor kantoren die liefde hebben voor de Rotterdamse stad. Een echte Rotterdamse eye catcher voor in de vergaderzaal of wachtruimte. Bij Picfee heb je het allemaal!

Geef jouw favoriete Rotterdamse print een mooi plekje aan de muur.

De collectie van Rotterdam

De Rotterdamse wanddecoratie wordt op hoge kwaliteit afgedrukt en geproduceerd in Nederland. Bij Picfee is er de keuze uit meerdere professionele materialen, zoals: canvas, dibond metaal, acrylglas, fotopapier en de wanddecoratie kan afgemaakt worden met een luxe houten lijst. 

Daarnaast kan je de keuze maken om met een lege muur iets bijzonders te gaan doen. Kies dan voor de grote behang print van jouw favoriete Rotterdamse print. Met airtex behang kan je de gehele muur bekleden zonder naden. Een echte populaire eyecatcher op acrylglas is de populaire print van Jeroen van Dam met Rotterdam, a misty morning. Door dit materiaal komen de kleuren nog beter naar voren.

Rotterdam voor jou!

Bestel jouw favoriete wanddecoratie van Rotterdam en kies zelf op welk materiaal je de print afgedrukt wilt hebben. Check hier de Rotterdamse wanddecoratie bij Picfee. 

Bestel snel en eenvoudig bij Picfee en dan hangt de mooie wanddecoratie binnen 10 werkdagen bij jou aan de muur.