Zakelijk

Vertrouwd door:

Haal het maximale uit elke ruimte door de toevoeging van een print

De toevoeging van wanddecoratie op kantoor en zakelijke wachtruimtes vergroot het plezier van jouw collega’s en klanten met maar liefst 50%. Uit verschillende onderzoeken is namelijk gebleken dat maar liefst 52% van de mensen positiever gedrag vertoont in omgevingen met (wand)decoratie. 

En zeg nou zelf, thuis vind je het ook prettig om je in een omgeving te bevinden waarbij is nagedacht over de afwerking. Bij Picfee combineer je een positiever gevoel door de toevoeging van wanddecoratie met een eventueel gewenste functionaliteit. 

Picfee | Re/Max makelaars omslag foto

Airtex fotobehang | 4.40m x 2.50m – Fotograaf | Ruud Milort – Beeld code: 25

Airtex behang

Geef je ruimte een luxe uitstraling met naadloos airtex fotobehang

Bij Picfee kun je kiezen om je print te laten afdrukken op airtex fotobehang. Dit materiaal is geschikt om hele wanden mee af te dekken, aangezien de foto uit één stuk wordt geprint. Je ziet dus geen behangranden op de foto staan.

Airtex behang is van enorm sterke structuur waardoor de prints haarfijn worden afgebeeld. Dit materiaal is uitermate geschikt voor zakelijke ruimtes, het is krasvast, gemakkelijk schoon te maken en brandbestendig.

Acrylglas | 4x  80cm x 60m – Fotograaf | Patrick van Dijk

Acrylglas

Met acrylglas creëer je eenvoudig een luxe uitstraling op jouw afdeling of in gemeenschappelijke ruimtes

Bij Picfee kun je kiezen om je print te laten afdrukken op acrylglas. Acrylglas is een transparant materiaal dat met name geschikt is voor prints met intense kleuren en veel details. Dit materiaal laat namelijk veel diepte en glans zien.

De foto’s worden allereerst afgedrukt op een hoge kwaliteit Fuji fotopapier. Vervolgens wordt de foto achter het acrylglas met een dikte van 5mm geplaatst. Door het glanzende effect wat acrylglas geeft, geeft dit een uiterst scherpe en luxe uitstraling. In combinatie met ons slimme ophangsysteem geeft acrylglas een verbluffend zwevend effect met een galerie kwaliteit.

Dibond  | 2.50m x 1.78m – Fotograaf | Patrick van Dijk

Dibond

De ideale combinatie van schoonheid en dagelijks gebruiksgemak

Een print op dibond geeft een stevige en unieke uitstraling aan hoge kwaliteit foto’s. De prints worden haarscherp gedrukt op stevige aluminium panelen. Dibond is een zeer sterk materiaal en daardoor uitermate geschikt voor in ruimtes met veel beweging, zoals vergaderzalen, bedrijfshallen, restaurants, garages en zelfs keukens en terrassen. Dibond wordt vaak gezien als tijdloos en klassiek.

Door ons slimme ophangsysteem zorgt dibond voor een zwevend effect van de muur. Creëer zelf heel gemakkelijk je verbluffende galerij. Omdat dibond van aluminium gemaakt is, zijn deze prints bestendig tegen lichte vocht en dus makkelijk te reinigen. 

Testimonials

Remax totaal makelaars

Precies zoals we gehoopt hadden!

Remko Schrijver / Re/Max Totaal makelaars

Landal greenparks

Super snelle schakelingen en duidelijke communicatie! Gaaf concept met fotograaf. Picfee werkt voor alle partijen!

H.J. Landman / Landal Resort Haamstede

VKV Service

With a lot of love, attention and good care, the gentlemen of Picfee have delivered beautiful work in collaboration with Fack Photography.

J.F. Wilson / VKV Service

Meer klantfoto’s van onze zakelijke klanten

Picfee | Re/Max makelaars omslag foto 2
Picfee | Materialen - Airtex behang

Waarom kies je voor Picfee?

Wil jij ook jouw kantoor of werkplek onderhanden nemen?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en een van onze collega’s neemt contact met je op.