Zakelijk

Combineer stijl en functionaliteit op kantoor en creëer een unieke setting voor collega’s en klanten 

Haal het maximale uit elke ruimte door de toevoeging van een print

De toevoeging van wanddecoratie op kantoor en zakelijke wachtruimtes vergroot het plezier van jouw collega’s en klanten met maar liefst 50%. Uit verschillende onderzoeken is namelijk gebleken dat maar liefst 52% van de mensen positiever gedrag vertoont in omgevingen met (wand)decoratie. 

En zeg nou zelf, thuis vind je het ook prettig om je in een omgeving te bevinden waarbij is nagedacht over de afwerking. Bij Picfee combineer je een positiever gevoel door de toevoeging van wanddecoratie met een eventueel gewenste functionaliteit. 

Met acrylglas creëer je eenvoudig een luxe uitstraling op jouw afdeling of in gemeenschappelijke ruimtes

Bij Picfee kun je kiezen om je print te laten afdrukken op acrylglas. Acrylglas is een transparant materiaal dat met name geschikt is voor prints met intense kleuren en veel details. Dit materiaal laat namelijk veel diepte en glans zien.

De foto’s worden allereerst afgedrukt op een hoge kwaliteit Fuji fotopapier. Vervolgens wordt de foto achter het acrylglas met een dikte van 5mm geplaatst. Door het glanzende effect wat acrylglas geeft, geeft dit een uiterst scherpe en luxe uitstraling. In combinatie met ons slimme ophangsysteem geeft acrylglas een verbluffend zwevend effect met een galerie kwaliteit.

Dibond is de ideale combinatie van schoonheid en dagelijks gebruiksgemak

Een print op dibond geeft een stevige en unieke uitstraling aan hoge kwaliteit foto’s. De prints worden haarscherp gedrukt op stevige aluminium panelen. Dibond is een zeer sterk materiaal en daardoor uitermate geschikt voor in ruimtes met veel beweging, zoals vergaderzalen, bedrijfshallen, restaurants, garages en zelfs keukens en terrassen. Dibond wordt vaak gezien als tijdloos en klassiek.

Door ons slimme ophangsysteem zorgt dibond voor een zwevend effect van de muur. Creëer zelf heel gemakkelijk je verbluffende galerij. Omdat dibond van aluminium gemaakt is, zijn deze prints bestendig tegen lichte vocht en dus makkelijk te reinigen. 

Geef je ruimte een luxe uitstraling met naadloos airtex fotobehang


Bij Picfee kun je kiezen om je print te laten afdrukken op airtex fotobehang. Dit materiaal is geschikt om hele wanden mee af te dekken, aangezien de foto uit één stuk wordt geprint. Je ziet dus geen behangranden op de foto staan.

Airtex behang is van enorm sterke structuur waardoor de prints haarfijn worden afgebeeld. Dit materiaal is uitermate geschikt voor zakelijke ruimtes, het is krasvast, gemakkelijk schoon te maken en brandbestendig.

 

Enthousiast?

Neem dan contact met ons op om te zien wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen of bekijk direct ons aanbod.

Waarom kies je voor Picfee?

Alle prints worden in Nederland geproduceerd en verzekerd van de beste kwaliteit.