Zakelijk

Onze populaire zakelijke diensten

Haal het maximale uit elke ruimte door de toevoeging van een print

De toevoeging van wanddecoratie op kantoor en zakelijke wachtruimtes vergroot het plezier van jouw collega’s en klanten met maar liefst 50%. Uit verschillende onderzoeken is namelijk gebleken dat maar liefst 52% van de mensen positiever gedrag vertoont in omgevingen met (wand)decoratie. 

En zeg nou zelf, thuis vind je het ook prettig om je in een omgeving te bevinden waarbij is nagedacht over de afwerking. Bij Picfee combineer je een positiever gevoel door de toevoeging van wanddecoratie met een eventueel gewenste functionaliteit. 

Picfee | Kimberly vd Boogaard

Wanddecoratie met unieke beelden, afgestemd op de ruimte en sfeer. 

Bij Picfee vind je persoonlijke wanddecoratie voor elke ruimte van jouw organisatie. Door het dagelijks groeiende aantal beelden in combinatie met onze verschillende materialen creëer je in elke ruimte unieke wanddecoratie die inspeelt op de bezoekers van deze ruimte en de stijl & cultuur van jouw organisatie. 

Meer weten? Vul onderstaand ons formulier in en we nemen snel contact met je op. 

Creëer met behulp van onze beeldmakers unieke wanddecoratie met persoonlijke beelden van jouw organisatie

Bij Picfee vind je dagelijks nieuwe unieke beelden van onze beeldmakers. Toch kan het zo zijn dat je opzoek bent naar iets echt unieks. Met behulp van Picfee schakel jij een fotograaf in die aan de slag gaat om jouw organisatie te voorzien van unieke beelden, geschoten op locatie en af te werken met onze verschillende materialen.

Meer weten? Vul onderstaand ons formulier in en we nemen snel contact met je op. 

Picfee | Akoestisch wandpaneel groot

Naast sfeer verhogende materialen, vind je bij ons ook functionele wanddecoratie 

Elke ruimte is uniek en sommige ruimtes vereisen net iets meer. Naast onze sfeer verhogende materialen vind je bij ons ook functionele materialen. Heb je bijvoorbeeld een galmende ruimte? Dan zijn onze akoestische wandpanelen een slimme keuze. Daarnaast bieden we ook op het gebied van isolatie een naadloos airtex behang. Zo combineren we unieke beelden van beeldmakers op de beste akoestische en isolerende wanddecoratie materialen. 

Meer weten? Vul onderstaand ons formulier in en we nemen snel contact met je op. 

Maak gebruik van het gemak van onze online beeldbank en geniet van onze persoonlijke service

Bij Picfee bieden we jou gemak door eenvoudig te kunnen zoeken in ons dagelijks groeiende beeldbank vol unieke beelden van verschillende beeldmakers. Toch vinden we het belangrijk om met onze persoonlijke service het verschil te maken. Neem via het onderstaande contactformulier of de chat contact met ons op en we helpen je graag persoonlijk met het invullen van jouw kantoorruimtes. Hierbij bieden we een zogeheten glimlach garantie. Wij zorgen er namelijk voor dat jij als klant altijd met een glimlach kijkt naar onze wanddecoratie. 

Meer weten? Vul onderstaand ons formulier in en we nemen snel contact met je op. 

Onder andere vertrouwd door

Picfee | Landal Resort Haamstede logo
Picfee | VKV Service

Waarom kies je voor Picfee?

Wil jij ook jouw kantoor of werkplek voorzien van unieke wanddecoratie? 

Vul dan het onderstaande contactformulier in en een van onze collega’s neemt contact met je op.

  Meer klantfoto’s van onze zakelijke klanten

  Picfee | Re/Max makelaars omslag foto 2
  Picfee | Landal GP - Foto hal

  Testimonials

  Remax totaal makelaars

  Precies zoals we gehoopt hadden!

  Remko Schrijver / Re/Max Totaal makelaars

  Landal greenparks

  Super snelle schakelingen en duidelijke communicatie! Gaaf concept met fotograaf. Picfee werkt voor alle partijen!

  H.J. Landman / Landal Resort Haamstede

  VKV Service

  With a lot of love, attention and good care, the gentlemen of Picfee have delivered beautiful work in collaboration with Fack Photography.

  J.F. Wilson / VKV Service

  Heb je een vraag?

  Stel hem gerust via het bovenstaande contactformulier, onze chat of mail naar:
  [email protected]

   

  Airtex behang

  Geef je ruimte een luxe uitstraling met naadloos airtex fotobehang

  Bij Picfee kun je kiezen om je print te laten afdrukken op airtex fotobehang. Dit materiaal is geschikt om hele wanden mee af te dekken, aangezien de foto uit één stuk wordt geprint. Je ziet dus geen behangranden op de foto staan.

  Airtex behang is van enorm sterke structuur waardoor de prints haarfijn worden afgebeeld. Dit materiaal is uitermate geschikt voor zakelijke ruimtes, het is krasvast, gemakkelijk schoon te maken en brandbestendig.

   

  Acrylglas

  Met acrylglas creëer je eenvoudig een luxe uitstraling op jouw afdeling of in gemeenschappelijke ruimtes

  Bij Picfee kun je kiezen om je print te laten afdrukken op acrylglas. Acrylglas is een transparant materiaal dat met name geschikt is voor prints met intense kleuren en veel details. Dit materiaal laat namelijk veel diepte en glans zien.

  De foto’s worden allereerst afgedrukt op een hoge kwaliteit Fuji fotopapier. Vervolgens wordt de foto achter het acrylglas met een dikte van 5mm geplaatst. Door het glanzende effect wat acrylglas geeft, geeft dit een uiterst scherpe en luxe uitstraling. In combinatie met ons slimme ophangsysteem geeft acrylglas een verbluffend zwevend effect met een galerie kwaliteit.

   

  Dibond

  De ideale combinatie van schoonheid en dagelijks gebruiksgemak

  Een print op dibond geeft een stevige en unieke uitstraling aan hoge kwaliteit foto’s. De prints worden haarscherp gedrukt op stevige aluminium panelen. Dibond is een zeer sterk materiaal en daardoor uitermate geschikt voor in ruimtes met veel beweging, zoals vergaderzalen, bedrijfshallen, restaurants, garages en zelfs keukens en terrassen. Dibond wordt vaak gezien als tijdloos en klassiek.

  Door ons slimme ophangsysteem zorgt dibond voor een zwevend effect van de muur. Creëer zelf heel gemakkelijk je verbluffende galerij. Omdat dibond van aluminium gemaakt is, zijn deze prints bestendig tegen lichte vocht en dus makkelijk te reinigen.